24 ian. 2017 | 07:44

Galaxy S7 Edge a început să afișeze linii roz pe ecran

ACTUALITATE
Galaxy S7 Edge a început să afișeze linii roz pe ecran

Până la lansarea Galaxy S8, modelul Galaxy S7 Edge continuă să fie vârful de gamă al coreenilor și este destul de trist că mai mulți utilizatori de plâng de linii roz pe ecran.

Imediat se împlinește un an de la lansarea Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Respectivele smartphone-uri sunt unele dintre cele mai populare aparate create de Samsung vreodată și continuă să atragă utilizatori noi. Din păcate, cei care folosesc un Galaxy S7 Edge de ceva vreme au început să se plângă de mici probleme.

Au fost și câteva situații în care telefoanele s-au supraîncălzit sau au avut probleme cu autonomia, dar de această dată vorbim de apariția unor linii roz pe ecran ce par să apară în aceeași poziție la majoritatea utilizatorilor. Linia cu pricina apare la aproximativ un centimetru de marginea laterală din dreapta. Informația a fost prima oară publicată de Phandroid, dar numărul celor care au întâmpinat-o se pare că este destul de mare.

Cel mai frustrant este că nimeni nu își dă seama dacă este vorba de un defect hardware sau software. Au fost situații în care linia respectivă a dispărut cu artificii software, dar unii utilizatori au fost nevoiți să ajungă în service cu îndrăgitul gadget.

Printre soluțiile pe care le puteți încerca pentru a remedia problema se numără utilizarea unui meniu de service accesibil prin tastarea *#0*# în meniul de apelare. Odată ajunși acolo, apăsați pe culorile roșu, verde și albastru pentru a reseta pixelii cu acele culori. Cei care care au căzut de acord că s-ar putea să fie o problemă hardware, și-au dat seama că prin apăsarea pe rama superioară în dreptul liniei respective, aceasta dispare pentru o perioadă scurtă de timp.

Momentan nu există un comunicat oficial Samsung pe marginea subiectului, dar dacă sunteți afectați de problemă și nu se rezolvă cu trucurile de mai sus, ar trebui să încercați să-l duceți într-un service autorizat.

galaxy-s7-edge-pink-line

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele