11 ian. 2017 | 16:11

Deszăpezirea nu a trecut pe la tine prin cartier? Cheamă un Uber să-ți curețe strada

ACTUALITATE
Deszăpezirea nu a trecut pe la tine prin cartier? Cheamă un Uber să-ți curețe strada

Zilele acestea, mulți dintre noi, în special cei cu mașini, au avut de furcă cu deszăpezirea. Primăriile nu par să poată face față cantităților mari de zăpadă, dar Uber ne vine în ajutor. 

Joi, 12 ianuarie, între orele 11:00 și 14:00, utilizatorii Uber vor putea comanda gratuit, direct din aplicație, un UberSNOW: o echipă specială de deszăpezire, la apăsarea unui buton, care îi va ajuta să deszăpezească aleile și zonele rezidențiale greu accesibile, se arată într-un comunicat remis Playtech.

Din echipele de deszăpezire din fiecare UberSNOW vor face parte membri ai echipei Uber, pasageri, șoferi parteneri, jurnaliști, persoane publice și voluntari.

Persoanele care nu au încercat Uber până acum beneficiază și de o primă cursă Uber gratuită, în limita a 25 de lei, dacă se înregistrează pe Uber.com/App și introduc codul promoțional DESZAPEZIRE.

“Știm cu toții că Bucureștiul se blochează atunci când ninge, iar aleile înghețate și pline de zăpadă pot reprezenta un pericol real pentru noi toți, în special pentru copii și vârstnici. Fiecare dintre noi însă își poate aduce contribuția, iar împreună putem face Bucureștiul un oraș mai accesibil și mai sigur pentru locuitori. UberSNOW aduce împreună comunitatea Uber și oferă bucureștenilor deszăpezire la comandă, prin simpla apăsare a unui buton!”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România.

Cum funcționează UberSNOW și cum se face deszăpezirea:

  • Deschide aplicația Uber joi, 12 ianuarie, în intervalul 11:00 – 14:00
  • Alege opțiunea UberSNOW și comandă o mașină
  • Dacă folosești noua aplicație Uber pentru pasageri, atinge cardul din partea de jos a ecranului principal pentru a activa opțiunea UberSNOW și a comanda o mașină. Atenție!
    • Din ecranul special UberSNOW nu poți comanda decât mașinile cu echipe de deszăpezire
    • Dacă introduci destinația în câmpul “Unde mergi?” atunci când deschizi aplicația Uber, nu vei putea comanda UberSNOW, ci vei alege între opțiunile disponibile în București (uberX, UberSELECT și UberChildSeat). Pentru a comanda un UberSNOW va trebui să te întorci la ecranul principal
  • După ce ai comandat un UberSNOW, echipa specială de deszăpezire va ajunge la tine în câteva minute, echipată cu lopeți speciale și un kit Uber care să te protejeze de frig
  • Timp de 15 minute, vei lucra alături de echipa din UberSNOW pentru a deszăpezi aleea / zona rezidențială în care ai comandat mașina. Dacă nu ai o condiție fizică adecvată pentru a participa la deszăpezire sau ai probleme de sănătate, tot ce trebuie să faci este să le arăți celor din echipă care este locul unde trebuie să acționeze