11 ian. 2017 | 23:12

Cel mai nou all-in-one de la Samsung include un soundbar masiv

VIDEO ACTUALITATE

Cu sisteme all-in-one atât de performante și atrâgătoare precum noua creație Samsung, devine imposibil să-ți mai orientezi atenția către desktop-uri clasice. 

La CES 2017, târgul de tehnologie care s-a încheiat în urmă cu câteva zile, foarte multe companii au încercat să reinventeze sistemele portabile și all-in-one-urile. Din acest punct de vedere, cea mai bună treabă au făcut-o cei de la Dell. Fără prea multe surle și trâmbițe, americanii au dezvăluit un all-in-one nemaiîntâlnit. Respectiva creație incorpora în carcasă nu mai puțin de 10 difuzoare puternice menite să-ți umple fără probleme o cameră mare cu sunet de calitate.

Se pare însă că nu doar Dell s-a gândit să pună accentul pe puterea audio când vine vorba de realizarea unui all-in-one. Samsung tocmai a anunțat un alt sistem impozant din aceeași clasă de produse. Acesta din urmă integrează în baza PC-ului de birou un soundbar de proporții. În contrast cu all-in-one-urile foarte subțiri care au făcut valuri la CES, noul model de la Samsung este menit să se audă bine, nu să participe la o competiție pentru cel mai finuț computer. Din același motiv, îi puteți clasifica fără probleme designul ca fiind un pic ciudat,

Cei care pun însă accent pe performanță în loc de design, când se orientează către un nou computer, au multe motive pentru a investi în all-in-one-ul ilustrat în clipul de mai sus. Pe lângă sistemul audio din bază ce generează 2 x 10W, noul PC este construit în jurul unui panou Full HD de 24 de inci. În funcție de buget, partea de procesare este asigurată de o combinație între un Intel Core i5 – 7400T de ultimă generație tactat la 2,4 GHz, 8 sau 16GB RAM și un hard disk de 1TB. Cei de la Samsung au ținut să menționeze că se poate face foarte ușor upgrade la componentele interne. Rămâne să vedem când va deveni produs de serie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele