Anul Nou 2017, motiv pentru un nou Doodle de la Google

ACTUALITATE
Anul Nou 2017, motiv pentru un nou Doodle de la Google
01 ian. 2017 | 19:30

Anul Nou 2017 aduce un nou Doodle simpatic de la Google. Motorul de căutare și-a schimbat logo-ul de pe prima pagină pentru a sărbători prima zi din 2017 și tot odată trecerea în noul an.

[related]

Când vine vorba de celebrat intrarea în noul an, se pare că fiecare țară are o tradiție dubioasă. Unii aruncă pâinea în pereți, iar alții ard sperietori pentru a avea noroc. Aici vă prezentăm cele mai ciudate 25 de tradiții de Anul Nou din lume

Pe lângă faptul că 2016 a fost un an bisect, iar cei născuți pe 29 februarie au putut în sfârșit să-și sărbătorească ziua de naștere după 4 ani, se pare că va rămâne în istorie și dintr-un alt motiv. Oamenii de știință au stabilit că datei de 31 decembrie îi va fi adăugată în plus o secundă.

Anul Nou 2017 este sărbătorit anual de Google printr-un Doodle drăguț. Dacă anul trecut, ajunul Anului Nou era sărbătorit cu o animație cu cinci păsări pe o sârmă, iar alături de ele se afla un ou care mai avea puțin și se spărgea, fiind așteptat în spirit festiv de celelalte, pentru a marca trecerea în 2017, Google a optat pentru o animație cu baloane prinse într-o plasă care abia așteaptă să treacă timpul până la miezul nopții, pentru a fi eliberate. De Anul Nou 2017, baloanele au fost lăsate libere.

Printr-un buton special, afișat în partea dreaptă a animației, poți distribui mesajul Google de „la mulți ani” pentru ajunul Anului Nou pe alte rețele sociale.

Trebuie să recunoaștem că cei de la Google au doodle-uri din ce în ce mai pline de imaginație și mai bine realizate, așa că 2017 va arăta sigur bine, măcar din acest punct de vedere.

Noi profităm de această ocazie și, odată cu Anul Nou 2017, vă urăm un 2017 excepțional din toate punctele de vedere, plin cu gadgeturi care să nu vă dea bătăi de cap și vă mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit, comentat, criticat și apreciat în 2016. Un an nou cât mai fericit, din partea echipei Playtech!