10 ian. 2017 | 12:24

Acești pantofi inteligenți vin cu tocuri ajustabile prin Bluetooth

ACTUALITATE
Acești pantofi inteligenți vin cu tocuri ajustabile prin Bluetooth

Pantofii cu toc inteligenți oferă o serie de funcții pe care orice femeie le va găsi utile, dar rămâne de văzut dacă acestea se și împacă cu prețul.

După cum am mai spus, CES a fost și este locul unde o mulțime de invenții și concepte sunt prezentate, iar pantofii cu toc par să nu fie o excepție. O companie franceză, Zhor-Tech, a prezentat două perechi de pantofi cu toc ce oferă conectivitate Bluetooth și funcții de confort.

Acești pantofi cu toc sunt disponibili în două variante. Una dintre acestea oferă posibilitatea de încălzire a interiorului pantofilor, în timp ce a doua pereche este utilă dacă ai nevoie de tocuri ajustabile. Brandul Digitsole al companiei a mai folosit și în trecut tehnologia de încălzire a pantofilor, în vreme ce tocurile ajustabile sunt o invenție nouă.

Ambele perechi de pantofi cu toc îți urmăresc activitatea pe parcursul zilei și se conectează la o aplicație pentru telefon, prin intermediul Bluetooth. De aici poți controla temperatura sau înălțimea tocurilor, arată theverge.com.

Tocurile ajustabile au o înălțime variabilă, de la 4,3 centimetri la 7,8 centimetri, fiind, cel puțin în teorie, visul oricărei femei ce poartă pantofi cu toc. În loc să ai două perechi de pantofi după tine, poți folosi una singură și poți ajusta tocurile printr-o simplă apăsare pe ecranul telefonului, astfel încât să te simți confortabil.

Pantofii cu sistem de încălzire nu sunt cel mai elegant produs de pe piață, având în vedere că au o porțiune de metal ce iese din toc, prelungind-ul, și se simt mai grei decât o pereche obișnuită.

Va trebui să îți și încarci pantofii, astfel că vei găsi un port microUSB pe partea de dedesubt a pantofilor. Compania vrea să vândă acești pantofi în acest an, pentru un preț de 299 de dolari.