Ziua eMAG: oferte pe care nu trebuie să le ratezi

Ghidul cumpărătorului
Ziua eMAG: oferte pe care nu trebuie să le ratezi
06 dec. 2016 | 16:57

Ziua eMAG vine cu câteva oferte extrem de atrăgătoare la mai multe produse.

Ziua eMAG a venit cu reduceri în valoare totală de zece milioane de lei la cel mai mare comerciant online din România. Din păcate, nu au mai rămas decât câteva ore până la finalul campaniei, iar dacă vreți să profitați de ofertele eMAG, am inclus aici câtva produse pe care merită să le aveți în vedere. Oferta completă de ziua eMAG este disponibilă aici.

Ziua eMAG – Televizor Philips 43PUS6501/12

Grația faptului că vine cu Android preinstalat, televizorul acesta le oferă utilizatorilor acces la extrem de mult jocuri și aplicații direct din Google Play Store. De asemenea, posesorii pot folosi Google Cast împreună cu un dispozitiv smart pentru a se bucura de interacțiunea dintre dispozitive. Printr-o apăsare de buton conținutul de pe telefonul sau de pe tableta compatibilă cu Google Cast poate fi vizualizat direct pe ecranul televizorului. Printre altele, televizorul include și un procesor quad-core și tehnologia Ambilight a celor de la Philips. Ecranul de 108 centimetri suportă o rezoluție 4K, iar conectivitatea include trei porturi USB și patru porturi HDMI. Televizorul se găsește la reducere de ziua eMAG AICI.

PlayStation 4 Slim 1 TB + Watch Dogs 2 + Watch Dogs

Desigur, cele mai bune bundle-uri din ultima perioadă au fost de Black Friday. Atât eMAG, cât și ceilalți comercianți au avut câteva reduceri extrem de atrăgătoare la PlayStation 4 și Xbox One. Însă dacă ați ratat ocazia respectivă, trebui să luați în considerare acest bundle, care include un PlayStation4 Slim și cele două jocuri WatchDogs lansate de Ubisoft până acum. Consola și jocurile pot fi cumpărate la ofertă de AICI.

Ziua eMAG – Espressor manual DeLonghi EC221.B

Conform descrierii de pe site-ul eMAG, acest espressor manual include un buton selector unic pentru pornire și oprire, espresso si cappuccino, cu leduri indicatoare. Aparatul poate fi folosit cu cafea măcinată sau cu pods (sistem E.S.E: “Easy Serving Espresso)”, iar emisia de aburi este reglabilă. Desigur, sistemul anti-picurare și tasatorul de cafea sunt incluse. Printre altele, dispozitivul are o putere de 1.100W, poate acomoda două cești și are o greutate de 3,3 kilograme. Îl găsiți la ofertă AICI.

Mașină de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314

Mașina aceasta oferă rezultate foarte bune  pentru toate materialele, iar senzorul inclus detectează dimensiunile exacte ale încărcăturii înainte de pornirea ciclului. Ulterior, acesta poate adapta cantitatea de apă la mărimea exactă a încărcăturii și poate selecta timpul și energia necesare spălării încărcăturii de rufe. Viteza de centrifugare este de 1.200 de rotații pe minut, capacitatea de încărcare este de 6 kilograme, iar clasa de eficiență energetică este A+++. Mașina include 18 programe și poate fi achiziționată la reducere de ziua eMAG de AICI.