30 nov. 2016 | 16:46

Yahoo Answers se transformă într-o aplicație de mobil

ACTUALITATE
Yahoo Answers se transformă într-o aplicație de mobil

Yahoo Answers este un serviciu online cu o vechime foarte mare, iar acum s-a transformat într-o aplicație dedicată de mobil.

S-au făcut multe glume despre întrebările cel puțin ciudate pe care le găsiți pe Yahoo Answers, iar multe dintre ele sunt atât de bine indexate încât s-ar putea să le găsiți foarte ușor pe Google. În același timp însă, același serviciu este unul foarte util și face o treabă foarte bună la a vă oferi răspunsuri simple, de la membrii comunității, la o varietate foarte mare de dileme.

Deoarece se pare că Yahoo Answers este una dintre ultimele redute de profitabilitate ale gigantului și un serviciu clasic ce încă mai funcționează, compania americană a decis să-l transforme într-o aplicație dedicată de iOS. Aparent, aplicația nu este una complet nouă, dar timp de câteva luni, de când a fost lansată, a purtat numele de Yahoo Hive, un detaliu care nu a atras atenția asupra ei.

În teorie, Yahoo Answers ar fi avut toate șansele să crească în popularitate, dacă nu s-ar fi întețit concurența pe acest segment de piață. Pentru același scop, foarte mulți internauți folosesc Quora acum. În orice caz, aceasta este cea mai recentă aplicație de mobil a acelor de la Yahoo și ar fi păcat să nu o încercați. În ultimele luni, aceeași companie ne-a servit un portal de știri sub numele Newsroom, un utilitar pentru căutarea informațiilor despre călătorii intitulat Radar și o aplicație Esports cu același nume.

Vizavi de Yahoo Answers, rămâne să vedem dacă va ajunge și pe Android sau alte platforme, dar momentan trebuie să vă rezumați la utilizarea site-ului mobil dacă nu aveți un iPhone. CEO-ul Yahoo a sperat că aceste eforturi pentru aplicații mobile vor aduce compania pe calea cea dreaptă, dar până la urmă a juns să fie cumpărată de Verizon pentru 4,38 miliarde de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele