09 iun. 2016 | 18:19

Watch Dogs 2 are parte de primul său trailer

Gaming
Watch Dogs 2 are parte de primul său trailer

După lungi perioade de speculații, Watch Dogs 2 a fost prezentat în mod oficial.

Watch Dogs 2 este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale acestui an, iar acum, cu doar câteva zile rămase până la startul E3, Ubisoft a decis să lanseze primul trailer al viitorului său titlu. În cazul în care nu l-ați văzut deja, trebuie să știți că avem parte de câteva schimbări importante. Este vorba, printre altele, despre un nou erou și un nou oraș.

[related]

Astfel, acțiunea din Watch Dogs se pare că se va muta pe coasta de vest a Americii, în San Francisco. Acesta, însă, nu se va limita la oraș, iar jucătorii vor putea să exploreze și regiunile din jur, precum Oakland, locul de naștere al personajului principal din joc, și Silicon Valley, zona în care sunt localizate sediile unora dintre cele mai importante companii din domeniul tech. Ubisoft ar fi descris orașul San Francisco din joc drept ”Vestul Sălbatic din domeniul tehnologiei” și a promis că acesta va părea extrem de activ chiar și în cazul în care jucătorii nu intervin.

Numele protagonistului este Marcus Holloway. Membru al grupului Dedsec și hacker de mare succes, Marcus este condamnat pentru o ilegalitate pe care, de fapt, nu ar fi comis-o. Astfel, ca în fiecare film sau joc similar. aceasta va reprezenta un fel de justificare a numeroaselor acte ilegale pe care le va comite pe parcurs.

În San Francisco, Marcus se va putea folosi de capacitățile sale pentru a controla aproape orice element, de la mașini și camioane, la elicoptere și utilitare. Rețelele de calculatoare, telefoanele celulare și sateliții vor putea fi și ele accesate. Mai mult decât atât, Marcus va primi pe parcurs arme de foc printate 3D, explozibili improvizați, un dispozitiv numit ”Jumper” și o dronă de tipul ”quadcopter”, care are rolul a explora terenul.

Jucătorii pot alege să termine jocul fără a omorî pe cineva, grație prezenței unei arme cu șocuri, sau pot opta să împuște toți inamicii. Se pare că vom vedea chiar și unele facțiuni care se luptă pentru putere pe parcursul jocului. Watch Dogs 2 va fi lansat pe 15 noiembrie.