30 sept. 2016 | 19:01

Vodafone a lansat platforma 4GTV+ și oferă și trei luni de Netflix gratuit

ACTUALITATE
Vodafone a lansat platforma 4GTV+ și oferă și trei luni de Netflix gratuit

Vodafone a lansat oficial platforma 4GTV+ și a anunțat și un parteneriat cu Netflix. Platforma 4GTV+ de la Vodafonea vine în sprijinul utilizatorilor care vor să acceseze conținut video oriunde s-ar afla și integrează, pe lângă filme și câteva posturi de televiziune live, și conținutul de pe Zonga, HBO Go și, mai nou, și Netflix. 

Anunțul a fost făcut în cadrul Webstock de către Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România care a și prezentat platforma 4GTV+.

Utilizatorii 4GTV+ pot să urmărească emisiuni difuzate live de canalele TV, dar și să pună pauză și să le urmărească mai târziu de la momentul la care le-au întrerupt, precum și să deruleze de la început, cu ajutorul funcției „Repornire și derulare înapoi”. De asemenea, folosind funcția „Catch-up”, utilizatorii pot viziona emisiuni pe care nu le-au putut urmări live, opțiune valabilă timp de 72 de ore de la momentul difuzării lor. În plus, clienții beneficiază de experiența multi-ecran, care le permite să transfere conținutul disponibil prin 4GTV+ către ecranul TV și, în paralel, să își folosească telefonul pentru apeluri sau orice alte acțiuni fără a întrerupe vizionarea. Utilizatorii mai beneficiază și de continuitatea sesiunii de vizionare, opțiune prin care pot întrerupe vizionarea și apoi relua oricând exact de la momentul întreruperii.

În platforma 4GTV+ este disponibil tot conținutul din Zonga, din HBO Go, 55 de filme și următoarele canale TV: B1, France 24, TV5 Monde, Deutsche Welle, National TV, National 24 Plus, TVR 1, TVR Cuj, TVR Timisoara, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Targu Mures, TVR 3, TVRi, TVR 2, Kiss TV, Favorit, Disney Channel, Disney Junior, TV1000, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, Fashion TV.

Serviciul este disponibil pe smartphone-uri și tablete pentru toți clienții Vodafone România descărcând aplicația 4GTV+ din App Store și Google Play, dar conținutul integral de pe platforma 4GTV+ va putea văzut doar de către cei cu abonamente RED 19 sau mai mari.

Pe lângă lansarea oficială a aplicației 4GTV+, Vodafone a anunțat și un parteneriat cu Netflix. Astfel, conținutul Netflix va putea fi accesat prin 4GTV+, iar primele trei luni sunt gratuite pentru cei care optează pentru cei cu abonamente RED 19 sau mai mari. După primele trei luni, prețul abonamentului la Netflix va fi cel standard, dar abonații vor putea plăti direct pe factura Vodafone.

„Vodafone este un partener global al Netflix și suntem încântați să anunțăm astăzi extinderea acestei relații în România”, a declarat Chris Whiteley, VP Business Development, EMEA, Netflix.