10 nov. 2016 | 11:09

Viitorul Samsung Galaxy Note este deja în lucru

ACTUALITATE
Viitorul Samsung Galaxy Note este deja în lucru

Samsung Galaxy Note a murit, trăiască Samsung Galaxy Note! Noul telefon din gama phablet-urilor pare să fie deja în lucru, în fabricile sud-coreenilor.

Acesta nu este singurul telefon de top la care Samsung lucrează de zor. De asemenea, Samsung Galaxy S8 se pregătește să fie lansat în două variante. Samsung Galaxy S6 și S6 Edge au fost oferta companiei pentru 2015, iar succesoarele, S7 și S7 Edge, au reprezentat flagship-urile acestui an. Este lesne de înțeles că 2017 ne va oferi alte două telefoane din seria Galaxy S.

Cele două noi Galaxy S8 vor urma o linie diferită de design față de ultimele două generații ale flagship-ului. Mai exact, conform unor zvonuri, ambele telefoane vor avea ecrane curbate, singura diferență fiind diagonala acestora. Astfel, se renunță complet la designul cu ecran plat pentru flagship-urile de la Samsung.

Având în vedere că S7 și S7 edge au codurile SM-G930 și SM-G935, pare destul de evident că cele două telefoane S8 vor avea codurile SM-G940 și SM-G945. Cu toate acestea, lucrurile stau altfel.

Evan Blass, deja cunoscut pentru zvonurile pe care le oferă publicității și care se adeveresc aproape întotdeauna, a afirmat recent că cele două telefoane Galaxy S8 vor fi SM-G950 și SM-G955, fiind citat și de phonearena.com.

Mai mult, Blass vorbește și despre un nou Samsung Galaxy Note. Acesta menționează un telefon ce are codul SM-N950, ce nu poate fi altceva decât un Note. Celelalte telefoane din serie au avut coduri precum SM-N930 sau SM-N920, astfel că e destul de evidentă legătura dintre vechile coduri și codul actual.

Nu știm absolut nimic despre noul Samsung Galaxy Note, în afara existenței sale între planurile companiei. Cu toate acestea, este foarte probabil ca aceștia să mizeze pe un nou început pentru seria Note, iar noul telefon ar putea ajunge în magazine la sfârșitul anului 2017.