02 nov. 2016 | 09:52

A vândut 20 de iPhone-uri și și-a plătit avansul pentru o casă

ENTERTAINMENT
A vândut 20 de iPhone-uri și și-a plătit avansul pentru o casă

Doar în China s-ar fi putut întâmpla un caz atât de ciudat, în care o tânără domnișoară, cu nu mai puțin de 20 de iubiți, a primit 20 de iPhone-uri 7 pe care le-a vândut pentru un avans pentru o casă.

De obicei, povestea achiziție de iPhone-uri în diverse colțuri ale Asiei funcționează exact invers. Oamenii fac lucruri trâznite cu scopul de a cumpăra un iPhone, de la vândut organe până la pierderea virginității contra cost. Se pare însă că dificultatea achiziției unui iPhone în China i-a fost favorabilă unei tinere domnișoare care a vândut o colecție stufoasă de terminale Apple noi pentru un scop nobil.

Este vorba de achiziția unei case. Tânăra cu 20 de relații amoroase, a solicitat de la fiecare partener cu care interacționează în mod regulat câte un terminal iPhone 7. Aceștia au răspuns la apel și au făcut imediat cadoul cu pricina. Din păcate, domnișoara, în urma acestei experiențe, nu a devenit utilizatoare de iPhone. În schimb, a vândut smartphone-urile la o consignație pentru niște sume foarte generoase.

Întreaga poveste a fost detaliată într-o postare pe blog a unei persoane cu pseudonimul Proud Qiaoba, cu mențiunea că respectiva individă nu a trăit personal aventura, ci este doar o prietenă foarte bună a tinerei cu 20 de amanți. Interesant este însă că cei de la BBC au preluat informația și, după ce au verificat datele, întreaga poveste s-a dovedit a fi adevărată. ,,Xiaoli, o femeie din Shenzen în sudul Chinei, le-a cerut celor 20 de iubiți pe care îi are momentan să-i ofere proaspăt lansatul iPhone 7. Apoi a vândut terminalele la site-ul de tip consignație Hui Shou Bau pentru 120.000 ieni (aproximativ 16.000 euro) și a folosit banii pentru a plăti un avans la o casă la țară.” Pentru BBC, magazinul Hui Shou Bao a confirmat faptul că a cumpărat la începutul lui octombrie de la o tânără domnișoară cele 20 de iPhone-uri și că a plătit 800 de euro per aparat. Xiaoli, din păcate, a refuzat să acorde un interviu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele