01 feb. 2016 | 07:18

Vă puteți înregistra convorbirile pe iPhone cu JIC iPhone Case

ACTUALITATE
Vă puteți înregistra convorbirile pe iPhone cu JIC iPhone Case

Deși există câteva telefoane care pot înregistra nativ conversațiile telefonice pe care le desfășurați, doar cu JIC iPhone Case puteți face acest lucru pe iPhone.

În urmă cu 10 – 15 ani, orice telefon Nokia putea înregistra fără probleme convorbiri telefonice. Între timp, la nivel internațional, această practică a devenit ilegală în anumite condiți. De exemplu, unele țări acceptă ca fiind legală înregistrarea unui apel telefonic cu condiția ca una dintre părțile participante să fie de acord. În alte țări, este obligatoriu ca ambele părți participante la dialog  să știe că sunt înregistrate pentru ca acea înregistrare să poate fi folosită într-un tribunal. România intră în prima categorie, fiind legal să înregistrați apeluri dacă o singură persoană știe că are loc înregistrarea.

Pe Android sunt disponibile multe aplicații pentru înregistrarea de apeluri telefonice. Multe dintre ele nici măcar nu necesită drepturi de root pe terminal. Din acest motiv am realizat și un tutorial pe marginea acestui subiect. Din păcate, pe iPhone, situația este un pic mai complicată din cauza restricțiilor impuse de Apple dezvoltatorilor de aplicații. O lungă perioadă de timp a existat un Call Recorder și pentru iDevice-uri, dar respectiva aplicație era disponibilă doar dacă vă făceați jailbreak la aparat, un scenariu care este destul de complicat pentru majoritatea utilizatorilor.

Din fericire, acum există o soluție foarte simplă și pentru posesorii de iPhone-uri, începând cu iPhone 5 și până la iPhone 6S Plus. Pentru a vă înregistra convorbirile telefonice pe iDevice-uri aveți nevoie de JIC iPhone Case. Abrevierea JIC vine de la Just In Case, în caz de nevoie. Aceasta momentan caută finanțare pe Indiegogo, dar a depășit deja pragul de 25.000 de dolari, cu 24 de zile rămase.  Modul în care funcționează este foarte simplu și nu implică instalarea vreo unei aplicații pe iPhone. Odată activată, toate conversațiile voastre trec prin microfonul și difuzorul carcasei, unde sunt înregistrate, înainte ca acele informații să ajungă la mobil. În acest mod, orice convorbire va ajunge pe un card microSD strecurat în JIC iPhone Case. În plus, puteți folosi carcasa și ca reportofon, atunci când nu vorbiți la telefon. Prețul pentru ea este de aproximativ 40 de dolari și o puteți precomanda într-o variație foarte mare de culori. Primele unități vor fi livrate în luna mai a acestui an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele