26 mai 2016 | 15:08

Următoarele telefoane Motorola ar putea fi modulare

ACTUALITATE
Următoarele telefoane Motorola ar putea fi modulare

De curând, a apărut o informație foarte interesantă în legătură cu Moto X.

În ceea ce privește Motorola, ultimele zvonuri din ultima perioadă s-au concentrat asupra modelelor Moto G4 și asupra Project Tango, proiect în cadrul căruia Lenovo (compania care deține Motorola) va colabora cu Google. Acum, însă, avem parte de o primă veste extrem de interesantă în legătură cu viitoarea generație de terminale Moto X.

Astfel, dacă este să le dăm crezare celor de la Android Central, Moto X ar putea fi un telefon modular. O imaginea publicată de curând pe Twitter de către cunoscutul utilizator @evleaks prezintă o serie de module care ar putea fi atașate pe spatele telefonului. Așa cum menționează și publicația de mai sus, nu ne putem da seama care ar fi rolul modului din spate. Cel din mijloc, însă, ar putea fi un acumulator pentru mărirea autonomiei bateriei, iar cel din prim plan este în mod clar un senzor pentru camera foto.

Motorola ar putea deveni în acest fel al doilea mare producător care să implementeze designul modular pe un flagship, după LG. În cazul în care nu știați, G5 a fost lansat alături de două module și trei accesorii de tip ”Friends”.

Ultimele telefoane lansate de Motorola sunt Moto G4 și G4 Plus. După cum am mai spus, singura diferența între cele două telefoane este senzorul de amprente de pe partea frontală, care, din păcate, nu se vă găsi pe versiunea standard Moto G4.

[related]

Când vine vorba de specificații, Moto G4 va include 2GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Versiunea Plus, însă, va fi disponibilă în două versiuni cu configurații diferite. Astfel, una dintre acestea va avea 2GB RAM și 16GB memorie internă, iar cealaltă va avea 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor personale. Nu va trebui, însă, să vă faceți griji în legătură cu stocarea, din moment ce ambele dispozitive vor beneficia de sloturi pentru carduri microSD.