24 oct. 2016 | 11:31

Un Samsung Galaxy S7 Edge ar fi luat foc în timp ce era la încărcat

ACTUALITATE
Un Samsung Galaxy S7 Edge ar fi luat foc în timp ce era la încărcat

Samsung Galaxy S7 Edge este o victimă neașteptată a bateriilor care iau foc în timpul funcționării, însă vorbim despre un caz izolat.

Cele mai noi știri cu privire la problemele pe care Samsung le are cu telefoanele par să vină din direcția flagship-ului S7 Edge. Phone Arena vorbește despre un S7 Edge care ar fi luat foc în timp ce era pus la încărcat. Sursa citată de aceștia este una anonimă: individul în cauză este angajat la una dintre marile firme de telefonie din SUA și a avut de-a face cu un client al cărui telefon a explodat.

Telefonul Samsung Galaxy S7 Edge pe care clientul l-a adus în magazin era un înlocuitor pentru un Note 7 cu ”baterie sigură” și fusese folosit doar două săptămâni. Posesorul telefonului susține că acesta și-a lăsat telefonul la încărcat peste noapte, folosind un încărcător original.

Nu este primul caz în care vorbim despre un S7 Edge care explodează. În urmă cu o lună, un bărbat ce lucra pe un șantier din Ohio a dat Samsung în judecată după ce telefonul S7 Edge i-a explodat în buzunar și i-a cauzat arsuri de gradele 2 și 3. Tot în aceeași perioadă, un S7 a explodat peste noapte, în timp ce era la încărcat, într-un caz similar cu cel raportat acum.

Problemele cu Samsung nu sunt singulare; și un iPhone 7 a explodat destul de recent. Întrebări cu privire la acest comportament al telefoanelor apar deja și vin însoțite de îngrijorări din partea clienților. Ultimul Samsung Galaxy S7 Edge care a explodat este încă un subiect dificil de dezbătut, neexistând surse extrem de sigure, iar compania producătoare încă nu a oferit explicații. Cert este că astfel de incidente sunt încă extrem și izolate și nu poate fi vorba de o problemă generală cu flagship-ul Samsung.