16 nov. 2016 | 09:54

Un Galaxy S7 a explodat în mâna unui utilizator, iar consecințele au fost dezastruoase

ACTUALITATE
Un Galaxy S7 a explodat în mâna unui utilizator, iar consecințele au fost dezastruoase

Galaxy S7 este vârful de gamă al celor de la Samsung, având în vedere că telefoanele Galaxy Note 7 au fost retrase de pe piață. Se pare însă că nici acestea nu sunt perfecte. 

Samsung nu a avut un an foarte bun în 2016. După ce că telefoanele Galaxy Note 7 au explodat în fiecare colț al mapamondului și au trebuit retrase de pe piață, au fost nevoiți să readucă în fabrică un număr semnificativ de mașini de spălat care reprezentau un risc pentru utilizatori. Singura lor bucurile rămăsese Galaxy S7, lansat la începutul anului. Se pare însă că au apărut deja mai multe circumstanțe în care respectivul gadget a explodat, fără să fie pus la încărcat sau cineva să-l solicite intens.

Cel puțin momentan, cazurile în care un Galaxy S7 a explodat sunt izolate, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să țineți un pic evidența evenimentelor. Nu de alta, dar poate este vorba de un anumit set cu probleme și Samsung ar putea face un anunț oficial pe marginea lor la un moment dat.

Cel mai recent caz de Galaxy S7 exploziv s-a înregistrat în Winnepeg, Canada. În respectiva localitate, un tânăr de 34 de ani, Amarjit Mann a suferit arsuri semnificative pe ambele mâini după ce respectivul gadget i-a explodat în mână. În final, a ajuns să sufere arsuri de gradul II și III și a ajuns la spital unde a avut parte de tratament, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

Conform spuselor individului, întregul eveniment s-a petrecut la volan și ar fi putut avea o finalitate mult mai tristă. Mann a afirmat că mergea cu mașina când a simțit o căldură în buzunar. ,,L-am scos afară din buzunar și l-am ținut în mâini, iar după câteva momente a explodat. Când am văzut fum, am fost șocat. Nu te poți aștepta la așa ceva. A fost ca un coșmar. Imaginați-vă dacă telefonul era la ureche. Toată fața mi-ar fi fost arsă.” De la spitalul din localitate, Seven Oaks Hospital, Amarjit Mann a dat un interviu pentru Winnepeg Sun.

Pentru că procesul de vindecare va dura 8-9 zile, iar meseria sa este de mecanic auto, Amarjit nu va mai putea să lucreze o perioadă. Acesta este și motivul pentru care a promis că va da în judecată compania Samsung pentru a obține despăgubiri.

s7_explode

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele