14 feb. 2016 | 11:34

Trei noi filme Transformers vor fi lansate în anii următori

ENTERTAINMENT
Trei noi filme Transformers vor fi lansate în anii următori

În ciuda review-urilor oarecum nefavorabile din ultimii ani, Paramount și Hasbro au decis să lanseze trei noi filme Transformers.

Ți se făcuse dor de seria Transformers? Atunci cei de la Paramount și Hasbro au vești excelente pentru tine. Din câte se pare, patru producții Transformers nu au fost suficiente pentru cele două companii, ele autorizând de curând filmarea a trei noi pelicule din cadrul seriei. După cum scrie și publicația LA Times, este greu de crezut că producătorii vor găsi un nou subiect interesant foarte ușor. Probabil se vor orienta asupra întâmplărilor de pe Cybertron. Nu avem cum să știm exact.

Un lucru, însă, este clar: cel de-al doilea film va fi dedicat lui Bumblebee în totalitate. Acesta ar urma să ajungă în cinematografele din toată lumea pe 8 iunie 2018. Primul dintre filme ar urma să aibă premiera pe 23 iunie 2017, iar ultimul, pe 28 iunie 2019. În ceea ce privește regizorul, nu trebuie să îți faci griji: primul dintre cele trei noi filme va fi regizat de Michael Bay, așa că putem să ne așteptăm la un scenariu exploziv.

Acesta, însă, va fi ultimul proiect al lui Bay în cadrul seriei. Mark Wahlberg va juca în Transformers 5, film care se va bate la box office cu Wonder Woman (ambele vor avea premiera pe 23 iunie). Până acum, seria Transformers a generat aproximativ 3,8 miliarde de dolari pe plan mondial.