12 mai 2016 | 08:44

Trailerul la filmul Assassin’s Creed vă pune în mijlocul acțiunii

VIDEO
Trailerul la filmul Assassin's Creed vă pune în mijlocul acțiunii

Cei care au crezut că vor fi dezamăgiți de filmul Assassin’s Creed, s-ar putea să rămână muți după ce vor vedea primul trailer.

De aproximativ un an de zile, au apărut online foarte multe speculații, imagini și dezbaterii în privința filmului Assassin’s Creed. Cu cât ne apropiem însă mai mult de lansarea efectivă a peliculei pe marile ecran, cu atât avem mai multe motive să ne entuziasmăm.

Assassin’s Creed nu va exista sub forma unui nou joc anul acesta, conform celor de la Ubisoft, dar dacă trailerul este o indicație vizavi de calitatea filmului ce urmează să fie lansat în luna decembrie a acestui an, setea de acțiune ne va fi potolită fără nici un fel de emoții.

Trailerul de mai sus a fost difuzat pentru prima oară la TV în urmă cu mai puțin de 24 de ore în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live – un show de late night foarte popular în Statele Unite. Tot cu ocazia difuzării clipului aflăm că premiera Assassin’s Creed va avea loc înainte de Crăciun, pe 21 decembrie.

Vizavi de povestea filmului, nu putem desprinde foarte multe detalii, dar stilul jocului, abilitățile de luptă și măiestria caracterelor pe care le-am controlat pe PC și console în ultimii ani, se regăsesc în rolul lui Michael Fassbender. La aproximativ un an după ce l-am văzut în Steve Jobs, Fassbender s-ar putea să ne rămână în minte după această peliculă. Cu un pic de noroc la box office s-ar putea chiar să dea startul unei francize foarte profitabile și în sălile de cinema, nu doar pe Xbox sau PlayStation.

Nu lipsesc băieții cu glugile, iar I am a God de la Kanye West se potrivește surprinzător de bine cu tonul poveștii. Rămâne acum să nu fim dezamăgiți de produsul final, cum s-a întâmplat în 2010 când am văzut Prince of Persia: The Sands of Time la cinema – o altă adaptare a studiorilor Ubisoft pentru marile ecrane.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele