28 sept. 2016 | 17:05

Trailerul la Battlefield 1 pare desprins dintr-un film de Hollywood

VIDEO VIDEO

Ca în ultimii câțiva ani, 2016 va fi anul în care un nou joc Battlefield va concura cu un nou Call of Duty. De această dată, vorbim de Battlefield 1 și Call of Duty Infinite Warfare. 

Cei de la DICE au făcut eforturi semnificative pentru a crea un joc memorabil prin intermediul Battlefield 1. Este unul dintre singurele jocuri de tip FPS create vreodată a cărui acțiune se desfășoară în primul război mondial, iar grafica este una spectaculoasă. În definitiv, acesta s-ar putea să fie jocul pentru care să vă faceți un upgrade la placa video.

Foarte mulți utilizatori investesc sume semnificative de bani în astfel de titluri pentru experiența multiplayer și au totate motivele să o facă. Misiunile din campania single player fac însă subiectul acestui trailer, iar acelea par să spună o poveste foarte interesantă. ,,Luptați-vă pe întregul glob pământesc într-o antologie antrenantă de povești de război.”

Practic, în campania de misiuni single player pe care o veți avea la dispoziție, veți putea să vă puneți în pielea unor soldați din diferite țări, cu diferite abilități, pentru a trăi la persoana întâi niște povești fascinante. Toate misiunile vor fi agregate într-o campanie intitulată War Stories, iar protagoniștii lor vor fi cât se poate de diferiți, cu abilități speciale și trecuturi diferite. Războiul s-ar putea să se desfășoare la o scară globală, dar poveștile vor fi cât se poate de personale. ,,Este vorba despre oameni, mai mult decât despre istoria luptelor.

Dacă nu era evident deja, conceptul pus în aplicare de Battlefield 1 va fi complet diferit față de alte jocuri din serie. În trecut, puteați experimenta întregul set de misiuni din piele unui singur personaj ce evolua cu fiecare misiune. Acel sistem ar fi limitat însă semnificativ tipul de poveste ce putea fi spusă de pe numeroase câmpuri de luptă din primul război mondial și, din acest motiv, a fost eliminat.

Battlefield 1 se lansează pe 21 octombrie pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele