22 iul. 2016 | 07:06

Trailerul exploziv la noul sezon din Narcos este online

VIDEO VIDEO

Primul sezon din Narcos a făcut valuri la nivel internațional, iar în câteva săptămâni, Netflix va publica online cel de-al doilea sezon.

,,Aceasta nu este o vânătoare de oameni, este o invazie.” Aceasta se pare că va fi ideea de bază a noului sezon din Narcos ce va ajunge pe Netflix pe data de 2 septembrie. Având în vedere că a trecut aproximativ un an de când am ajuns să înțelegem un pic mai bine detaliile vieții personale a lui Pablo Escobar, în serialul bazat pe fapte reale despre viața faimosului traficant de droguri, este din ce în ce mai dificil să așteptăm să vedem ce se întâmplă în continuare.

Conform celor de la Netflix, primul sezon din Narcos a reușit să atragă un număr de persoane care l-au vizionat mai mare decât sezonul cinci din Game of Thrones. Deși este greu de verificat o astfel de afirmație, în contextul în care Neflix nu face publice nici un fel de statistici numerice legate numărul celor care îi vizionează librăria online de filme și seriale, este evident că showul a fost un succes internațional.

Primul sezon s-a încheiat cu momentul în care Pablo Escobar a evadat din închisoarea pe care el însuși a construit-o și, cum era de așteptat, exact din momentul respectiv vom vedea ce s-a întâmplat în continuare în sezonul doi. ,,Pablo nu este niciodată mai periculos decât atunci când aproape l-ai prins.” Astfel sintetizează starea de tensiune generată de desfășurarea de forțe din sezonul doi agentul DEA Holbrook pe coloana sonoră a trailerului de mai sus.

Per ansamblu, ne putem aștepta la un nivel de acțiune cel puțin spectaculos, cu niște interpretări de excepție. Wagner Moura, actorul ce-l interpretează pe Pablo Escobar, a fost deja nominalizat la Globul de Aur anul acesta pentru interpretarea sa și nu este exclus ca după publicarea celui de-al doilea sezon, să repete performanța.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele