20 oct. 2016 | 18:10

Trailerul de la „Logan” ne arată un Wolverine uman și vulnerabil

ACTUALITATE
Trailerul de la

Tocmai a apărut primul trailer pentru „Logan”, ultimul film în care Hugh Jackman îl interpretează pe Wolverine. 

Acum puțin timp, regizorul James Mangold ne-a pregătit pentru filmul care va fi lansat pe 3 martie 2017, avertizându-ne că „în ceea ce îl privește pe eroul nostru, ei bine, e mai bătrân, iar abilitățile lui nu mai sunt ceea ce au fost. Capacitățile lui de vindecare diminuate îl fac să trăiască într-o stare continuă de durere cronică. Așadar, să vă faceți griji pentru el”.

Trailerul desprins parcă dintr-un film western ne arată, într-adevăr, un Wolverine diferit de varianta fioroasă și indestructibilă cu care filmele Marvel de până acum ne-au obișnuit. Dacă nu ar exista câteva secvențe în care eroul își arată ghearele din adamantium, am putea avea impresia că e un film de acțiune în care Hugh Jackman are barbă, fără nicio legătură cu universul X-Men.

Încă de când am văzut posterul, am știut că ar trebui să ne așteptăm la un film cu o abordare distinctă și, cel mai probabil, presărat cu violență și dramă. Mangold ne-a dat câteva indicii și în acest sens, spunând că vom vedea un film R-rated, în care multe personaje vor fi rănite sau chiar ucise.

Nu e exclus ca Logan să fie unul dintre ele, având în vedere că e ultima oară când Hugh Jackman îl va portretiza. E greu de crezut că Marvel va renunța complet la Wolverine, așa că singura cale prin care ar putea opri asocierea cu Jackman ar fi să îl „ucidă”. Simpla posibilitate ca acest lucru să se întâmple, combinată cu piesa „Hurt” a lui Johnny Cash pe fundal, ne dă de înțeles ar fi o idee bună să ne luăm un pachet de șervețele după noi la cinema.