16 nov. 2016 | 11:23

Trailerul de la „Justice League Dark” ni-l aduce pe Constantine înconjurat de demoni

ACTUALITATE
Trailerul de la

Dacă filmele DC sunt, în mare parte, o dezamăgire, desenele continuă să fie extrem de bune. După The Killing Joke, avem o nouă animație care se anunță promițătoare: Justice League Dark.

Ce se întâmplă când demonii și magia își strecoară coada în universul DC? Evident, îi chemi pe John Constantine, cu armata lui de aliați supranaturali. De fapt, Batman îl cheamă pe Constantine când se simte depășit de situație, dar nu se pune. Batman e oricum prima opțiune mereu în situații de urgență.

Trailerul se ridică la înălțimea așteptărilor pe care le lansează titlul: e foarte întunecat, dar condimentat de umorul negru care ne place atât de mult la animațiile DC. Trebuie să dați play și să vă uitați până la final, pentru că o să vă bucurați de o doză autentică de cinism și sarcasm batmanian.

Îi vedem pe membrii Justice League nevoiți să apeleze la eroi cu expertiză în domeniile oculte, iar vedetele principale par a fi Batman și John Constantine, exorcistul cinic care încearcă să salveze lumea de forțele supranaturale. Bonus: vocea lui Constantine e a lui Matt Ryan, care l-a interpretat pe antierou în serialul omonim, lansat în 2014.

Judecând după trailer, nu credem că e imprudent să spunem că animația are șanse mai mari să ne dea pe spate decât filmul Justice League. Va trebui să așteptăm până în prima parte a lui 2017 să o vedem, dar entuziasmul e în forță de pe acum. Abia așteptăm să vedem un război între supereroi și demoni siniștri.