15 ian. 2016 | 18:07

Trailerul pentru a doua parte a filmului Cloverfield te va lăsa cu multe întrebări [VIDEO]

VIDEO
Trailerul pentru a doua parte a filmului Cloverfield te va lăsa cu multe întrebări [VIDEO]

Cu siguranță vă amintiți horror-ul SF Cloverfield lansat în 2008. Dacă nu pentru că a fost unul dintre cele mai palpitante filme pe care le-ați văzut, măcar pentru faptul că e posibil să fi plecat cu rău de mișcare din cinematograf. Cloverfield va avea și o continuare, numită 10 Cloverfield Lane și tocmai a apărut și primul trailer.

Produs de J.J: Abrams, Cloverfield 2, numit oficial 10 Cloverfield Lane, va fi lansat în luna martie a acestui an și are în distribuție actori precum John Goodman, Mary Elizabeth Winstead și John Gallagher Jr.

Cu toate că din trailerul de mai sus nu vă veți da seama de acțiune, Winstead a făcut câteva declarații interesante despre film, în cadrul unui interviu. În clip se vede că Winstead este ținută într-o pivniță de către Goodman. ”Îmi spune că lumea s-a sfârșit din cauza unui război nuclear… nu știi pe cine să crezi sau cine spune adevărul. Te întrebi de multe ori cine manipulează pe cine. Tonul este foarte diferit, dar are câteva teme similare”, a declarat actrița.

Filmul nu va fi o continuare a primului Cloverfield ci, mai degrabă, după cum spune și Abrams, ”o rudă de sânge” a acestuia. Abrams a mai spus că ”ideea a venit în urmă cu mult timp, în timpul procesului de producție. Am vrut să facem din asta o rudă de sânge a Cloverfield. Ideea s-a dezvoltat în timp. Voiam să ne abținem cu titlul cât mai mult posibil”.

Noi suntem puțin dezamăgiți de faptul că s-a renunțat la stilul found footage, dar tensiunea din trailer ne face să avem încredere că 10 Cloverfield Lane va fi un thriller SF bun.