14 apr. 2016 | 06:01

Totul despre HTC 10, într-un unboxing la 3000 de metri altitudine

ACTUALITATE
Totul despre HTC 10, într-un unboxing la 3000 de metri altitudine

Operatorul american T-Mobile și-a făcut un obicei din a realiza clipuri spectaculoase de unboxing, iar cel mai recent este despre HTC 10.

La mai puțin de 48 de ore din momentul în care HTC 10 a fost dezvăluit la nivel global, AskDes la de la T-Mobile a petrecut câteva minute cu scopul de detalia atât conținutul pachetului noului smartphone, cât și specificațiile tehnice ale acestuia. Deoarece experiența unui banal unboxing ar fi avut șansele să nu trezească interesul privitorilor, echipa din spatele acestui clip s-a hotărât să zboare la 3000 de metri pentru finalizarea proiectului.

HTC 10, cum s-a întâmplat de altfel și cu Galaxy S7 sau LG G5, va ajunge în oferta tuturor operatorilor locali de telefonie cu un preț mai mult sau mai puțin similar. Cu toate acestea, cei de la T-Mobile au realizat acest unboxing în beneficiul tuturor celor care au cochetat vreun moment cu achiziția acestui aparat, dar vroiau să fie siguri în privința sa. Singurul gest pe care l-ar mai fi putut face AskDes pentru a face clipul mai original și încărcat de energie ar fi implicat un salt cu parașuta sau cu coarda elastică.

Trecând peste aceste detalii de fond, clipul final de câteva minute este cel puțin remarcabil și are toate ingredientele pentru a te motiva să vezi ce se întâmplă mai departe, de parcă te-ai uita la trailer-ul unui film de acțiune. Din seria unboxing-urilor originale, acesta care implică un HTC 10 este doar cel mai recent, după ce am văzut un LG G5 detaliat din interiorul unei mașini de raliu în mișcare. Deoarece Galaxy S7 este rezistent la apă, echipa T-Mobile s-a preocupat cu dezvăluirea sa integrală sub apă, în costum de scafandru.

Cireașa de pe tort a noului clip postat pe canalul oficial de YouTube al HTC ilustrează performanța peste medie a sistemului de stabilizare optică din HTC 10.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele