05 dec. 2016 | 06:08

Tiny Wings revine în actualitate, după câțiva ani de pauză

VIDEO VIDEO

În urmă cu câțiva ani, Tiny Wings făcea furori printre utilizatorii de iPhone și a generat numeroase clone. Acum a revenit în actualitate printr-un update important.

Tiny Wings este unul din cele mai bune jocuri create vreodată pentru iPhone. Acesta reprezintă o pagină importantă din industria platformei și un exemplu aproape genial vizavi de modul prin care un titlu fascinant de simplu poate crea dependență și are potențialul să devină viral.  Fiecare element din Tiny Wings demonstrează în mod ireproșabil utilitatea iOS ca platformă de gaming. Până și faptul că se pretează la fel de bine pentru sesiuni scurte de câteva minute sau ore întregi pierdute în fața ecranului, este o dovadă de foarte multe creativitate din partea individului din spate.

Responsabil de Tiny Wing, din totdeauna, a fost Andreas Illiger. Acesta probabil că și-a văzut între timp de alte proiecte, având în vedere că au trecut aproape doi ani de când versiunea de iPhone a jocului a beneficiat de vreo actualizare. Acum însă, fanii titlului au foarte multe motive entuziasm.

Tiny Wings sosește în sfârșit pe Apple TV, o platformă pe care se pretează la fel de bine ca pe iDevice-uri. Vechea variantă de iPhone și iPad are cinci noi niveluri, dar mai important decât ele sunt modificările de fond. Nu de alta, dar acum, bătrânul joc arată mult mai bine pe iPhone 6 și iPhone 6 Plus sau pe modele mai noi. Partea proastră este că varianta de Apple TV costă 3 dolari, dar dacă v-a plăcut jocul original, ar fi păcate să nu experimentați și această iterație pe cel mai mare ecran din casă. Pentru interacțiunea cu jocul pe Apple TV 4 puteți folosi atât telecomanda inclusă, cât și un iDevice cu aplicația Apple Remote sau un controller Bluetooth dedicat. Versiunea de Apple TV a jocului vă sincronizează salvările cu varianta de iPhone prin iCloud.

Dacă nu ați experimentat încă Tiny Wings, puteți folosi acest link de AppStore.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele