01 feb. 2016 | 15:37

The Division Beta are probleme mari cu trișorii

Gaming
The Division Beta are probleme mari cu trișorii

Jocul celor de la Ubisoft a intrat de curând în faza de testare Beta, iar problemele nu au întârziat să apară.

The Division, unul dintre cele mai așteptate jocuri de la Ubisoft în acest an, a intrat de curând în faza de testare. Mii de gameri din toată lumea au avut ocazia de a încerca jocul pentru prima oară și nu a durat foarte mult timp până au apărut problemele. Astfel, din ce în ce mai mulți oameni acuză probleme în timpul jocului cauzate de trișori. Aceștia din urmă dobândesc muniție nelimitată, o viteză extrem de mare (care îi face și invizibili).

Conform Venture Beat, acestea capacități sunt folosite în acel Dark Zone din interiorul jocului, unde toți jucătorii se luptă pentru dobândirea celor mai bune item-uri. Având în vedere că jocul este la doar 5 săptămâni de lansarea oficială, majoritatea oamenilor sunt interesați în legătură cu modul în care Ubisoft are de gând să rezolve problema. Un eșec din acest punct de vedere ar putea avea un efect dezastruos asupra vânzărilor unuia dintre cele mai importante jocuri ale lor din acest an.

Răspunsurile angajaților companiei nu au întârziat să apară. ”Lucrurile discutate aici nu sunt, de fapt, hack-uri sau coduri, ci doar glitch-uri existente în jocul actual. Echipa lucrează în prezent pentru a le apăra”, a declarat unul dintre oficialii Ubisoft. Între timp, însă, un utilizator Reddit a menționat că problema este cauzată de stocarea tuturor statisticilor pe PC, iar serverele le acceptă fără nicio problemă.

Ulterior angajatul Ubisoft și-a schimbat declarația, susținând că echipa a preluat feedback-ul cu privire la posibile cazuri de trișare și va analiza toate informațiile.