20 iul. 2016 | 18:25

Telltale pregătește lansarea seriei Batman cu primul trailer

VIDEO VIDEO

După lansarea Batman V Superman de la începutul acestui an, fanii lui Bruce Wayne se vor putea delecta cu noi povești din Gotham prin intermediul noii serii de la Telltale Games.

Aceeași echipă de dezvoltatori care s-a aflat în spatele jocurilor episodice Game of Thrones sau The Walking Dead lucrează de ceva timp la Batman, iar în câteva săptămâni vom putea experimenta cu toții roadele muncii lor.

În același format precum celelalte jocuri ale producătorului, Batman va fi un joc de aventură a cărui poveste va fi spusă în mai multe episoade. Decizia pentru realizarea sa a fost luată la scurt timp după încheierea seriei de jocuri foarte reușite Arkham. Spre deosebire de Batman – The Telltale Series însă, respectivele titluri au fost realizate cu măiestrie de Rocksteady Studios.

După cum era de așteptat, seria de jocuri Batman se va axa viața dublă trăită de Bruce Wayne, atât ca super erou, cât și ca filantrop. Conform trailerului pe care îl puteți vedea mai sus, un rol important în poveste îl va juca și Alfred, majordomul misteriosului personaj. Aceasta deschide clipul cu invitația ,,Pășește din umbră” și ,,Asigură-te că este loc pentru Bruce și Batman” în interiorul costumului. Nu vor lipsi scenele de luptă și, într-o oarecare măsură, își va face simțită prezenta și o iterație creativă a Batmobilului.

În ceea ce privește cronologia evenimentelor din joc, aceasta surprinde o etapă foarte interesantă din viața lui Batman. Dacă ați urmărit benzile desenate sau seria The Dark Knight a lui Cristopher Nolan, veți recunoaște perioada în care Harvey Dent – aka Two Face candidează la primăria orașului Gotham. În total vor exista cinci episoade, deși momentan nu suntem siguri că nu va exista și un al doilea sezon. Lista de caractere din joc îi mai include pe Catwoman, Falcone, Comisarul Gordon și jurnalista Vicky Vale.

Primul episod din Batman, intitulat Realm of Shadows va fi disponibil începând cu 2 augst pe PC, PS4, Xbox One, iOS și Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele