08 sept. 2016 | 15:40

Telekom oferă noi beneficii pentru ofertele integrate fix-mobil

ACTUALITATE
Telekom oferă noi beneficii pentru ofertele integrate fix-mobil

Telekom Romania Communications anunţă un nou set de beneficii pentru ofertele integrate fix-mobil, lansate în România în urmă cu doi ani.

Campania se desfășoară sub numele Tații #1 și își orientează atenția asupra pachetelor MagentaONE. Beneficiile nu se adresează în exclusivitate taților, ci întregii familii. Prin urmare, serviciile TV se bazează în special pe conţinut de sport exclusiv și pe noi funcții interactive.

Toate meciurile din cadrul UEFA Champions League pot fi vizionate numai cu televiziunea de la Telekom. Noile caracteristici ale televiziunii interactive, Pauză şi continuare şi Program de la început, permit utilizatorilor să pună pauză la conţinutul TV live, continuând programul când doresc. De asemenea, au opţiunea de a vedea de la început evenimente difuzate în acel moment. Oferta MagentaONE include șase luni de abonament TV gratuit.

Pentru serviciile de mobil, oferta MagentaONE aduce un bonus de 36 GB la viteză 4G şi, în plus, telefoane Samsung compatibile cu serviciul 4G, la preţuri reduse: Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy A3 și Samsung Galaxy ȘS7. Suplimentar, oferta MagentaONE include un voucher de până la 400 lei pentru achiziţionarea de echipamente Samsung de pe site-ul Telekom, plus alte beneficii pentru comenzi plasate online.

Conceputl MagentaONE a fost lansat de Telekom în 2015, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înglobează un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount și o aplicație de mobil.