27 sept. 2016 | 07:16

Specificațiile Galaxy S8 sună foarte bine, în teorie

ACTUALITATE
Specificațiile Galaxy S8 sună foarte bine, în teorie

În contextul lansării eșuate de Galaxy Note 7, foarte mulți visează cu entuziasm la Galaxy S8, iar cei de la Samsung s-ar putea să grăbească respectiva lansare.

Cu aproximativ 6 luni înainte de lansarea oficială a unui nou Galaxy S sau iPhone, pe internet apar o serie importantă de zvonuri. Având în vedere ineficiența giganților din domeniul tehnologic de a ține un secret, partea cea mai interesantă este că multe dintre acele informații se dovedesc a fi adevărate. Din acest motiv, ar trebui să nu priviți cu prea mare reticență setul de specificații tehnice aferente unui ipotetic Galaxy S8 ce au apărut pe Weibo zilele trecute. Dacă denumirea de Weibo vă este străină, aceasta este alternativa chinezească la Twitter.

Primele informații referitoare la Galaxy S8 sugerau că respectivul vârf de gamă al sud coreenilor ar putea fi livrat cu un display 4K ideal pentru o experiență VR de înaltă rezoluție. Tot atunci s-a crezul că la interior ar putea folosi un SoC Exynos 8895 cu un GPU ARM Mali – G71.

Deși detaliile de mai sus nu au fost momentan infirmate, un nou set complet de specificații au apărut online în China la începutul acestei săptămâni. Dacă acestea se adeveresc, Samsung Galaxy S8 ar trebui să fie construit în jurul unui panou 4K cu o diagonală de 5,2 inci. Acesta ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM al Samsung. Partea de captură este vitală pentru un smartphone de top în această perioadă, iar Galaxy S8 se pare că va avea o combinație între o cameră principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și o cameră de 9 megapixeli pentru selfie-uri. Spațiul de stocare va fi de minim 64GB, iar bateria va fi de 4200 mAh.

Nu vor lipsi particularitățile din ultimul an care au devenit constante pentru telefoanele Samsung. Lista include un cititor de iris, un cititor de amprente și un sistem de încărcare wireless. Un pico-proiector ar putea fi de asemenea inclus în aparat, deși este puțin probabil.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele