29 sept. 2016 | 17:02

Samsung investighează problemele cu unitățile Galaxy Note 7 înlocuite

ACTUALITATE
Samsung investighează problemele cu unitățile Galaxy Note 7 înlocuite

Un număr impresionant de telefoane Galaxy Note 7 au fost înlocuite până la această oră de către oficialii Samsung. Din păcate, au apărut mai multe rapoarte cum că unitățile venite la schimb sunt departe de a fi perfecte. 

În cazul în care scandalul legat de cele mai recente vârfuri de gamă Samsung nu a ajuns încă la urechile voastre, nu vă faceți grji. În contextul în care tot mai multe dispozitive înlocuite sunt de asemenea subiectul unor știri ce s-ar putea să vă întristeze, sud coreeni se pare că pur și simplu și-au pierdut abilitatea de a face ceva bun. Dacă mai luăm în calcul și faptul că până și mașinile de spălat ale coreenilor din ultimii 5 ani au tendința de a exploda, este aproape imposibil să mai recomenzi un produs Samsung cu inima împăcată. Doar zilele trecute am detaliat un scenariu în care un Galaxy Note 2 a explodat într-un un avion, urmat la câteva zile de o tabletă Galaxy Tab.

În teorie, ne-am fi dorit ca acelea să fie niște excepții, dar un nou raport apărut zilele trecute din China atrage atenția asupra faptului că nu este deloc așa. Cel puțin când vine vorba de Galaxy Note 7, sunt șanse destul de mari ca până și dispozitivele înlocuite să vină la pachet cu câteva probleme. Momentan, într-o declarație pe site-ul companiei, oficialii Samsung s-au rezumat la a afirma că soluționează punctual fiecare caz. Asta înseamnă că nu există motive foarte mari de îngrijorare, deoarece problema nu este neapărat foarte extinsă. Pe de altă parte, nici în primul val de probleme, cei de la Samsung nu au fost foarte sinceri în privința componentei responsabile de explozii.

,,Au existat câteva rapoarte legate de nivelurile de încărcare ale bateriilor și vrem să asigurăm pe toată lumea că problema nu reprezintă un motiv de îngrjorare. În condiții normale, toate smartphone-urile pot experimenta fluctuații de temperatură.” Trecând peste utilizarea improprie a termenului normal în acest context, este dificil de înțeles cum un producător poate fi atât de relaxat, având în vedere numărul mare de situații în care, de la temperatura ridicată, diverse exemplare de Note au ajuns să se închidă sau să fie dificil de ținut în mână.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele