06 iun. 2016 | 18:10

Samsung Galaxy S7 Active nu arată extrem de bine, dar are o baterie mare

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S7 Active nu arată extrem de bine, dar are o baterie mare

Samsung și-a făcut un obicei de a lansa diferite versiuni ale smartphone-urilor vârf-de-gamă după ce acestea sunt puse pe piață. Au trecut deja câteva luni bune de la prezentarea Samsung Galaxy S7, iar acum vedem, oficial, Samsung Galaxy S7 Active.

Zvonuri despre Samsung Galaxy S7 Active am tot văzut în ultima vreme, iar majoritatea s-au adeverit.

Samsung tocmai a prezentat oficial modelul Samsung Galaxy S7 Active și, cu toate că nu este cel mai arătos model pe care l-a prezentat compania, cu siguranță are alte atuuri.

Dacă S7 nu este genul de telefon pe care îl poți scăpa pe beton fără emoții, S7 Active este construit pentru cei care știu că telefoanele lor sunt expuse unui număr mare de abuzuri fizice.

Are o carcasă ultrarezistentă, care sigur nu va ceda la fel de ușor ca cea de pe modelul obișnuit, iar display-ul este protejat de o sticlă specială care ar trebui să îi confere rezistență la spargere. Pe lângă asta, este și el rezistent la apă, dar și la praf, iar specificațiile sunt aproape identice cu cele ale S7.

Mai exact, Samsung Galaxy S7 Active are un display de 5,1 inch și rezoluție QHD, procesor Snapdragon 820, 4GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare (și slot pentru card micro-SD, senzor de amprente și camere de 12, respectiv 5MP. Unde diferă de modelul original? La baterie.

Modelul S7 lansat de Samsung în această primăvară are deja o baterie de 3.000 mAh, care îi oferă lejer o zi de funcționare, în regim de utilizare intensă, dar S7 Active va rezista și mai mult.

Sud-coreenii au dotat telefonul ultrarezistent cu o baterie de 4.000 mAh, lucru care ar trebui să ofere o autonomie de invidiat. Prețul va fi similar cu cel al modeluli Galaxy S7 edge dar, din păcate, nu îl veți vedea prea curând și în magazinele din România.

Deocamdată, este vândut în exclusivitate de către operatorul american AT&T.

Totuși, dacă vreți un S7 sau un S7 edge special, ar trebui să alegeți unul cu noile culori Pink Gold și Titanium Silver. Samsung Galaxy S7 Pink Gold este disponibil AICIiar cel Silver Titanium poate fi cumpărat de AICI. Modelul S7 edge roz poate fi găsit AICI, iar cel argintiu esteAICI.