22 iun. 2016 | 16:49

Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi lansat doar într-o versiune Edge

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi lansat doar într-o versiune Edge

Următorul telefon din seria Galaxy Note ar putea ar putea fi disponibil exclusiv în versiunea Edge.

Samsung ar putea să renunța la denumirea Galaxy Note 6, optând, în schimb, pentru denumirea Galaxy Note 7. Iar motivul principal pentru care ar face acest lucru este unul destul de bun, la prima vedere.

Gigantul coreean ar vrea să aducă seria Galaxy Note în rând cu seria Galaxy S. Prin urmare, anul viitor, vom avea parte de un Galaxy S8 și de un Galaxy Note 8. Ce-i drept, utilizatorii de rând pot fi ușor înșelați de o denumire, iar având în vedere că Samsung Galaxy S7 a debutat în acest an, unii ar fi putut crede că Note 6 este, de fapt, un terminal mai vechi. Coreenii vor să evite acest lucru.

Acum, un nou zvon menționează că dispozitivul ar putea fi lansat pe piață doar într-o versiune Edge. După cum probabil vă amintiți, ultimul terminal cu ecran curbat din seria Note a fost Samsung Galaxy Note 4 Edge. Spre deosebire de Galaxy S6 și S7, Note 4 avea ecranul curbat pe o singură latură. Debutul oficial al noului Samsung Galaxy Note 7 pe piață ar urma să aibă loc la următorul eveniment Unpacked organizat de coreeni.

În ceea ce privește specificațiile aferente dispozitivului, Galaxy Note 7 va fi construit în spatele unui display de 5,8 inci Super AMOLED, cu o rezoluție QHD. Partea de procesare va fi o combinație între un Snapdragon 823, 6GB RAM și același Android 6.0.1 Marshmallow pe care îl vedeți pe majoritatea terminalelor de top la ora actuală.

galaxy-note-7-teaser

,,Scrie pe marginea unui lucru grozav” – acest mesaj este evident în teaserul apărut în urmă cu ceva vreme și pe care îl puteți vedea mai sus, ca o referință la abilități suplimentare atașate stylusului S Pen. Au existat câteva zvonuri în trecut care confirmau abilitatea creionului inteligent livrat cu următorul Note de a scrie pe marginea curbată, iar acum au fost confirmate.