26 sept. 2016 | 11:21

Samsung Galaxy C9 ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM produs de coreeni

ACTUALITATE
Samsung Galaxy C9 ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM produs de coreeni

Samsung Galaxy C9 a apărut de curând pe site-ul Geekbench și se pare că ar putea avea o cantitate mai mare de memorie decât Note 7.

Samsung Galaxy C9 a apărut pentru prima oară pe internet în urmă cu aproximativ o lună. Atunci, două unități fuseseră livrate din Coreea de Sud în India și a ieșit la iveală faptul că fiecare dintre acestea avea un preț de 255 de dolari. De asemenea, era menționat faptul că dispozitivul ar urma să beneficieze de un ecran de 6 inci, mai mare decât cele de pe modelele Galaxy C5 și Galaxy C7.

Acum, terminalul este subiectul unor noi zvonuri, întrucât a apărut și pe site-ul Geekbench. Astfel, am avut ocazia de a afla primele informații cu adevărat interesante în legătură cu acestea. După cum scrie site-ul Phonearena, Samsung Galaxy C9 ar urma să beneficieze de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652, cu o frecvență de 1,4GHz. Acesta ar urma să funcționeze alături de 6GB RAM, ceea ce înseamnă că modelul Galaxy C9 ar putea fi primul terminal Samsung cu o asemenea cantitate de memorie.

samsung galaxy c9

În ciuda acestor lucruri, Samsung Galaxy C9 se pare că nu va beneficia de cea mai nou versiune a sistemului de operare creat de Google. Astfel, nu am putea avea de-a face cu Android N, ci cu Android 6.0.1 Marshmallow. În condițiile în care va fi lansat pe parcursul lunii viitoare, Samsung Galaxy C9 ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM produs de gigantul din Coreea de Sud.

În cazul în care nu știați deja, Samsung a menționat la un moment dat că va lansa și o versiune sa Galaxy Note 7 cu 6GB RAM. Ulterior, însă, aceasta a fost anulată, iar apoi confirmată din nou. Din păcate, toate sursele confirmă faptul că, pentru o anumită perioadă, aceasta va fi disponibilă în mod exclusiv în China.