29 nov. 2016 | 06:11

Rogue One: A Star Wars Story – ultimul trailer înainte de lansarea filmului

VIDEO VIDEO

Cu mai puțin de lună până la lansarea oficială a noului film din universul Star Wars, avem parte de ultimul trailer pentru Rogue One: A Star Wars Story.

Mai este mai puțin de o lună până la lansarea noului film a cărui acțiune se desfășoară în universul Star Wars. Din acest motiv, efortul de marketing al celor de la Disney, proprietarii francizei, ar trebui să devină mai evident ca niciodată. Cu alte cuvinte, vă puteți aștepta să vedeți tot felul de materiale promoționale în magazine, bannere pe străzi și, desigur, trailere la cinema.

În privința trailer-elor, am avut deja parte de o serie stufoasă de clipuri menite să ne ofere câteva elemente din povestea Rogue One, dar asta nu înseamnă că nu ne permitem să mai vedem încă unul. Mai sus puteți vedea ultimul trailer pentru Rogue One: A Star Wars Story – primul film dintr-o lungă serie de pelicule de tip spin-off. Sub titlul de A Star Wars Story vă puteți aștepta ca la fiecare doi ani să vedeți o nouă peliculă stand alone, a cărei acțiune se desfășoară în același univers.

În ceea ce privește seria clasică de filme, după episodul șapte de anul trecut, în 2017, vom avea parte de episodul 8. Cu alte cuvinte, similar cu ceea ce se întâmplă în Universul Cinematic Marvel, vă puteți aștepta să nu treacă un an fără un film Star Wars.

Revenind la Rogue One: A Star Wars Story, cum era de așteptat, în noul trailer de mai sus, sunt incluse și câteva secvențe noi, pe care nu le-ați mai văzut în trecut. Pentru prima oară, de exemplu, înțelegem că robotul K-S20 interpretat de Alan Tudyk va fi o sursă semnificativă de umor, la fel ca R2-D2 și C3PO în peliculele anterioare.

Premiera noului film Rogue One: A Star Wars Story va avea loc pe 16 decembrie la nivel global, iar analiștii se așteaptă la niște încasări astronomice. Biletele se vând deja.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele