09 oct. 2016 | 11:37

Robert De Niro îl desființează pe Donald Trump: „Mi-ar plăcea să îl pocnesc”

ACTUALITATE
Robert De Niro îl desființează pe Donald Trump:

Pentru că și americanii au nevoie de încurajări pentru a-și exercita dreptul la vot, a fost pusă la cale o campanie prin care au fost solicitate personalități influente să vorbească într-un mod nepărtinitor despre motivele pentru care cetățenii ar trebui să voteze.

Una dintre personalitățile incluse în acest manifest a fost și Robert De Niro. Doar că acesta s-a abătut de la scenariul imparțial și și-a transformat discursul într-o pledoarie împotriva lui Donald Trump. L-a numit pe reprezentantul republicanilor „un dezastru național și o rușine pentru țară”, necenzurându-și câtuși de puțin părerea radicală. „Vorbește despre cum vrea să pocnească oamenii? Ei bine, eu aș vrea să-l pocnesc pe el. El e omul pe care îl vrem ca președinte? Nu cred. Îmi pasă de direcția pe care o ia această țară și sunt foarte, foarte îngrijorat că ar putea să meargă în cea greșită cu cineva ca Donald Trump. Dacă îți pasă de viitorul tău, votează”.

Anonymous Content, compania care a venit cu această campanie, le-a spus celor de la The Independent că nu au putut include partea lui De Niro în filmulețul final. Motivul ar fi faptul că nu ar fi onorat natura nepărtinitoare a proiectului, ceea ce e just. Totuși, au publicat pledoaria lui De Niro online, în mod independent, semn că au fost de acord cu faptul că părerea lui trebuie auzită.

De Niro a primit aceeași întrebare precum restul personalităților implicate în campanie: „De ce îți pasă ție?” Majoritatea au preferat să rămână într-o zonă sigură și să vorbească despre sănătate, protecția mediului, locuri de muncă și alte chestiuni de interes social. Rezultatul final poate fi văzut în clipul de mai jos: