22 iun. 2016 | 12:28

Revoluția Prețurilor la eMAG: reducerile în cea de-a doua zi de campanie

Ghidul cumpărătorului
Revoluția Prețurilor la eMAG: reducerile în cea de-a doua zi de campanie

Revoluția Prețurilor la eMAG înseamnă reduceri de până la 50% la toată gama de produse. Campania Revoluția Prețurilor se desfășoară inclusiv până pe 23 iunie. 

Revoluția Prețurilor la eMAG este ocazia perfectă pentru cei care vor să-și cumpere smartphone-uri, laptopuri sau electrocasnice la preț redus. Există și aparate de aer condiționat ieftine, dar și televizoare la prețuri foarte bune.

Astăzi am selectat câteva gadgeturi și electronice care ne-au atras atenția în mod special, iar întreaga ofertă cu reduceri eMAG de Revoluția Prețurilor este disponibilă aici.

Revoluția Prețurilor la eMAG – Televizoare și proiectoare la reducere

Rezoluția nativă a proiectorului TW529 de la BenQ este de 1.280 x 800 de pixeli, iar acesta beneficiază și de o luminozitate destul de mare, adică 3.300 lumeni. Prin tehnologia SmartEco, BenQ susține că utilizatorii vor avea parte de un cost de întreținere mai mic, dar și de o optimizare a duratei de viață a lămpii. De asemenea, Micro-oglinzile cipului sunt foarte rezistente, având capacitatea de a rezista majorității factorilor externi, iar tehnologia DLP oferă suport pentru imagini 3D. Îl puteți achiziționa de AICI. Mai multe proiectoare la ofertă găsești aici.

Televizorul Panasonic TX-50CX670E beneficiază de un excelent raport calitate preț, fapt confirmat și de numeroasele review-uri de care a avut parte pe parcursul timpului. Are o diagonală de 126 de centimetri, ceea ce înseamnă că îl puteți plasa și într-o încăpere de mari dimensiuni, iar din punct de vedere al conectivității, vă veți putea baza pe 3 porturi HDMI și 3 porturi USB 2.0. Rezoluția 4K și sistemul de operare Firefox OS reprezintă alte auuri care nu trebuie neglijate. Televizorul se găsește la ofertă AICI. Mai multe televizoare la ofertă găsești aici.

Revoluția Prețurilor la eMAG – Tablete și accesorii inteligente la reducere

Dacă îți doreai de ceva timp o tabletă ușoară, subțire și cochetă, acum ar fi o ocazie bună să o cumperi. Acesta are ecran Retina de 9,7 inci, cântărește mai puțin de jumătate de kilogram și chiar dacă nu e cel mai nou produs Apple, este în continuare unul care merită cumpărat. iPad Air poate fi cumpărată de AICI. Mai multe tablete la reducere găsești aici.

Cu siguranță cel mai simpatic smartwatch pe care îl poți cumpăra, Pebble Time Round este disponibil la reducere la eMAG. Are o autonomie peste medie, un ecran de tip e-Ink color și este compatibil atât cu Android cât și cu iOS. Poți citi un review ca la carte aici și dacă vrei să îl cumperi îl găsești AICI. Mai multe gadgeturi inteligente la reducere găsești aici.

Revoluția Prețurilor la eMAG – Electrocasnice și aparate de aer condiționat la reducere

Această mașină de spălat Indesit are o reducere de 26%. Cu opțiunea, Eco Time nu mai trebuie să așteptați să se adune rufe pentru o sarcină completă; această opțiune poate fi folosită ori de câte ori doriți să spălați rapid o sarcină mai mică. Puteți spăla, astfel, o sarcină de până la 3 kg, formată din rufe ușor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt și folosind până la 40% mai puțină apa și energie. Opțiunea Energy Saver, disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice și Jeans permite o economie de energie de până la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorită optimizării consumului de apa și unei eficiente mai bune a acțiunii mecanice a coșului pentru rufe. Poți achiziționa mașina de AICI. Mai multe electrocasnice la reducere la eMAG găsești aici.

Aparatul de aer conditiționat Vortex VAI-A09FC nu este unul mobil, dar vine cu niște caracteristici importante. Cu toate că este un aparat de art condiționat ieftin, modelul Vortex dispune de tehnologia Inverter, care răcește foarte rapid o încăpere până la temperatura dorită, după care ajustează automat temperatura aerului degajat, pentru a menține gradul de confort din încăpere. Are o capacitate de 9.000 BTU și îl puteți cumpăra de AICI, cu ocazia reducerilor Revoluția Prețurilor la eMAG. Mai multe aparate de aer condiționat la reducere găsești aici.