21 sept. 2016 | 12:24

Revoluția Prețurilor eMAG: reduceri în a doua zi de campanie

Ghidul cumpărătorului
Revoluția Prețurilor eMAG: reduceri în a doua zi de campanie

Revoluția Prețurilor la eMAG aduce reduceri de până la 50%, pe parcursul celor trei zile de campanie.

Campania Revoluția Prețurilor, organizată de eMAG în această perioadă, intră în cea de-a doua zi. Reducerile oferite de magazinul online sunt de până la 50%, iar cele de mai jos sunt doar câteva dintre produsele noastre preferate. Pentru a vedea toate reducerile eMAG, puteți accesa acest link.

Revoluția Prețurilor la eMAG – LG Nexus 5X

LG Nexus 5X are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, sub care se ascund un procesor Snapdragon 808 și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 32GB, însă nu poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 12,3, respectiv 5MP, iar sub camera foto principală se găsește un senzor de amprente. Bateria este de 2.700 mAh și se încarcă prin intermediul unui cablu USB de tip C. Partea proastă este că acel cablu are mufe USB C în ambele capete, deci nu va fi ușor să transferi date între PC și smartphone, decât dacă ai un laptop sau un computer de ultimă generație. Cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilor, telefonul este disponibil la un preț bun AICI.

Reduceri eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

După cum am mai spus, eMAG a oferit constant reduceri la modelul Samsung Galaxy S6 Edge, iar campania Revoluția Prețurilor nu face excepție. Ecranul are o rezoluție QHD, iar camera foto rămâne una dintre cele mai bune de pe piață, având 16 de megapixeli și fiind capabilă să filmeze full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. Bateria are 2600 mAh, dispune de încărcare rapidă, sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare de 32GB. De asemenea, senzorul de amprente reprezintă un upgrade serios față de predecesorul Samsung Galaxy S5. Îl poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG Revoluția Prețurilor de AICI.

Revoluția Prețurilor la eMAG – Huawei P9

Huawei P9 nu este primul telefon al chinezilor care are o cameră dublă. Onoarea respectivă îi revine modelului Huawei Honor 6 Plus, un mid-range lansat anul trecut. Însă Huawei P9 folosește niște tehnologii mai interesante și le oferă utilizatorilor niște funcționalități inedite. Display-ul este înconjurat de o margine foarte subțire și este acoperit de sticlă 2,5D, iar panoul de 5,2 inch are rezoluție Full HD. De asemenea, telefonul integrează un Hisilicon Kirin 955, cu patru nuclee de 2,5GHz și patru nuclee de 1,8GHz, care funcționează alături de 3GB RAM. Are o baterie de 3.000 mAh și poate fi găsit, alături de alte reduceri eMAG, AICI.

Reduceri eMAG – Horizon 43HL733F

Modelul 43HL733F de la Horizon este cel mai accesibil televizor cu rezoluție Full HD și o diagonală mai mare de 80 de centimetri. Astfel, avem de-a face cu un smart TV dotat cu un ecran de 109 centimetri, două difuzoare de 6W, un port USB și două porturi HDMI. Poate fi achiziționat de AICI.

Revoluția Prețurilor la eMAG – LG 49UF6807

Nici ofertele la televizoare nu trebuie ignorate pe parcursul acestor zile, iar modelul 49UF6807 de la LG are parte de una dintre cele mai bune reduceri. Acesta are un ecran 4K de 123 de centimetri, beneficiază de webOS 2.0, probabil cel mai bun sistem de operare pentru televizoare inteligente și include două porturi HDMI și unul USB. Beneficiază de una dintre cele mai bune reduceri eMAG AICI.

Reduceri eMAG – ASUS X540LJ-XX403D

În ceea ce privește laptopurile, ne-am orientat asupra unui model cu un preț accesibil, dar cu suficientă putere pentru a face față majorității cerințelor. În ceea ce privește specificațiile, veți beneficia de un Intel Core i3-5005U, cu o frecevnțăn de 2GHz, un ecran de 15,6 inci, 4GB RAM, 500GB pentru stocarea datelor personale și o placă video Nvidia GeForce 920M de 2GB. Sistemul nu vine cu Windows preinstalat și poate fi achiziționat de AICI.

Revoluția Prețurilor la eMAG – Sony MDRZX110NAB

Căștile MDRZX110NAB produse de Sony au avut parte de review-uri foarte bune pe parcursul timpului, mulți utilizatori lăudând calitatea sunetului oferit de acestea. Căștile sunt dotate cu un microfon și sunt disponibile la ofertă AICI.

Reduceri eMAG – ASUS ZenPad C 7.0

Asus ZenPad C 7.0 este singura tabletă inclusă în topul nostru cu reduceri eMAG. Ecranul de 7 inci suportă o rezoluție 1.024 x 600 de pixeli, iar lista de specificații este completată de 1GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor. În cazul în care aceștia nu sunt suficienți, puteți include și un card microSD, cu ajutorul căruia puteți extinde memoria până la 64GB. Asus ZenPad rulează Android 5.0 Lollipop și grație campaniei Revoluția Prețurilor, poate fi cumpărată la ofertă de AICI.