15 iun. 2016 | 17:16

Revista presei: Paleologul și Bodea, excluși din PNL

ACTUALITATE
Revista presei: Paleologul și Bodea, excluși din PNL

Theodor Paleologu şi Cristian Bodeau au fost excluși din PNL în urma unei ședințe, după ce aceştia i-au criticat pe liderii formaţiunii pentru rezultatele din alegeri.

Pentru că suntem conștienți că nu vă putem oferi (încă) toate informațiile de care aveți nevoie, dar pentru că am vrea să găsiți cât mai multe știri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica ”Revista presei”. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre reorganizarea PNL și motivul excluderii membrilor Bodea și Paleologul, citiți rândurile de mai jos.

Deputatul Theodor Paleologu şi senatorul Cristian Bodea au fost excluşi din PNL, a decis miercuri Biroul Politic al partidului prin vot secret.

Decizia BPN este definitivă, întrucât s-a reunit în formula extinsă, şi cu liderii de filiale.

Propunerea de excludere din partid a parlamentarilor Theodor Paleologu şi Cristian Bodea a fost făcută de către Cezar Preda, pentru ”derapajele publice”, la adresa conducerii partidului, din ultima perioadă.

„Din suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi şi excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întâmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor şi derapajelor, care poate opri hemoragia şi degringolada partidului în Bucureşti. Singurul totodată care e pe bune liberal şi are în genealogia sa o droaie de fruntaşi liberali – miniştri, primari, deputaţi şi senatori- încă de la fondarea partidului în 1875“, a scris pe Facebook, Paleologu, în urmă cu o săptămână

”Cînd un partid pierde, cei care trebuie să plece sunt şefii lui, nu acei membri ai lui care i-au semnalat greşelile”, scria Andrei Pleșu, pe blogul său de pe Adevărul.ro.

Citeste mai mult: adev.ro/o8t8hz