28 iun. 2016 | 16:56

Reduceri la electrocasnice: ofertele de care poți beneficia în această săpătmână

Ghidul cumpărătorului
Reduceri la electrocasnice: ofertele de care poți beneficia în această săpătmână

În următoarea perioadă vei avea acces la un număr important de reduceri la electrocasnice.

În cazul în care aveți nevoie de un frigider nou sau de un aparat de aer condiționat, trebuie să știți că în perioada aceasta puteți beneficia de câteva oferte importante la electrocasnice. Unele magazine, de exemplu, oferă reduceri de până la 65%. Noi am analizat gama de produse disponibile în prezent și am inclus în lista de mai jos găsiți zece dintre cele care ne-au atras atenția.

Reduceri la electrocasnice – Televizor Utok U48FHD1

UTOK U48FHD1 are o diagonală de 121 cm, iar panoul LED are o rezoluție Full HD, făcându-l o alegere inspirată pentru orice sufragerie, mai ales în perioada Euro 2016. Televizorul celor de la UTOK are un timp de răspuns de 10ms, contrast 4000:1 și luminozitate 180 cd/m2. Dispune de toate opțiunile de conectivitate de care ai putea avea nevoie și vine la un preț de 1.400 lei. Îl poți găsi AICI.

Reduceri la electrocasnice UTOK U48FHD1

Mașină de spălat rufe Beko WMB71031M

Cu ocazia celor mai noi reduceri la electrocasnice, puteți achiziționa mașina de spălat WMBB71031M a celor de la Beko. Aceasta are o capacitate de 7 kilograme și oferă performanța bune în ceea ce privește consumul de energie și eficiența spălării. Printre altele, Beko a implementat tehnologia AquafusionTM, pentru a valorifica la maximum consumul de apă, energie și detergent în timpul spălării. Dispozitivul are 11 programe, o viteză de până la 1.000 rotații pe minut și se găsește la reducere AICI.

Reduceri la electrocasnice Masina de spalat rufe Beko WMB71031M

Mașină de spalat vase incorporabilă Whirlpool ADG 301

În cazul în care îți dorești, totuși, o mașină de spălat vase pe care să o poți include în bucătăria ta, avem modelul ADG 301 de la Whirlpool. Capacitatea acesteia este de zece seturi, iar numărul de programe pe care le poți folosi este de șase. Consumul de apă la fiecare ciclu este de 10 litri, iar cel anual este de 2.800 de litri. Aceasta poate fi achiziționată la un preț avantajos de AICI.

Reduceri la electrocasnice Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301

Televizor – Utok U32HD4

Utok U32HD4 este unul dintre dispozitivele aflate la ofertă pe site-ul comerciantului din România. Beneficiază de un ecran de 81 de centimetri cu rezoluție HD, inferioară modelului de mai devreme, însă are un timp de răspuns mult mai bun. Îl poți cumpăra la reducere de AICI.

UTOK U32HD4

Aspirator fără sac Beko BKS1360C

BekoBKS1360C are o putere de aspirare de 190W și o capacitate de colectare de 1.8 litri. Include, printre altele, și un filtru HEPA, care captează o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obișnuit le-ar recircula în mediul ambiant al casei. Conform descrierii de pe site, aspiratoarele fără sac colectează praful în interiorul unui recipient, fără a pierde puterea de aspirare în timpul procesului de curățare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide când trebuie golit. Aspiratorul poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri la electrocasnice Aspirator fara sac Beko BKS1360C

Reduceri la electrocasnice – Hotă Heinner CH400BK

Singura hotă din lista noastră este CH400BK, fabricată de Heinner. Are o capacitate de absorbție minimă de 222 mc/h și o capacitatea maximă de 323 mc/h. Filtrul este unul metalic iar nivelul maxim de zgomot este de 69 de decibeli. O poți găsi la reducere AICI.

Reduceri la electrocasnice Hota traditionala Heinner CH400BK

Espressor Krups EA8105

Espressoarele automate vă pot costa foarte mulți bani, însă în cazul de față am ales un model care necesită un sacrificiu financiar mai mic. Rezervorul modelului EA8105 are o capacitate de 1,6 litri, iar dispozitivul poate umple două cești în același timp. Include sistemul ThermoBlock și poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri la electrocasnice Espressor Krups EA8105

 

Storcător de fructe și legume Star-Light RPJ-500W

Acest storcător oferă doua viteze de procesare (pentru fructe și legume moi, respectiv pentru cele tari) și poate deveni rapid unul dintre cele mai apreciate aparate dintr-o bucătărie. Cana are o capacitate 0,35 litri, iar tubul de alimentare larg de 65 mm îți permite să introduci în aparat fructe de mărimi variate. Îl găsești la ofertă AICI.

Reduceri la electrocasnice Storcator de fructe si legume Star-Light RPJ-500W

Frigider Arctic AND275+

Frigiderul AND275+ de la Arctic se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un volum brut total de 263 de litri. De asemenea, consumul este de 240KWh/an. Conform descrierii, garnitura ușilor conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor și a mucegaiului. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul eMAG, iar frigiderul poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri la electrocasnice Frigider Arctic AND275+

Aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z09EM

Capacitatea acestui aparat de aer condiționat este de 9.000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru o încăpere de dimensiune medie, iar greutatea unității interioare este de 7,8 kilograme. Puterea consumată la răcire este de 730W, iar unitatea interioară poate produce până la 39 de decibeli. Aparatul este disponibil la un preț bun AICI.

Reduceri la electrocasnice Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM