11 oct. 2016 | 12:08

Reduceri eMAG: oferte Stock Busters la laptopuri

TUTORIALE
Reduceri eMAG: oferte Stock Busters la laptopuri

O nouă rundă de reduceri eMAG a început de curând și acoperă o gamă variată de produse, inclusiv laptopuri. Pentru că alegerea unui laptop nu e niciodată o treabă ușoară, avem mai jos o selecție de device-uri orientate către diferite nevoi. 

Stock Busters – Laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB

Acest model TravelMate de la Acer este ideal dacă ai vrei un laptop cu dimensiuni reduse, dar cu performanțe bune și mai ales la un preț cu discount, mulțumită promoției Stock Busters. Dacă mergi în deplasări și ai nevoie de o soluție office, sau dacă ești un student ce vrea un dispozitiv ușor de strecurat între două cărți, acest laptop este ceea ce cauți. Ecranul de 11,6 inci este suficient de mare pentru lucru, iar tastatura rezistă la lichide vărsate accidental.

Procesorul Intel Celeron Dual Core rulează la 1,6GHz și poate ajunge la 2,16GHz în Turbo Boost, lucrând în paralel cu 2GB de memorie RAM. Spațiul de stocare al laptop-ului este de tip eMMC și oferă 32GB, dar ai posibilitatea să upload-ezi fișiere și în cloud, folosind OneDrive. Laptop-ul este unul dintre cele mai accesibile din runda curentă de reduceri eMAG și este disponibil aici.

Reduceri eMAG – Laptop 2 în 1 Lenovo Yoga 500

Lenovo vine cu o soluție pentru cei ce vor un laptop performant care poate fi folosit în diferite moduri, în funcție de rotirea ecranului. Ecranul cu suport touchscreen îți permite să uiți de tastatură în doar câteva clipe, iar greutatea de doar 2,1kg, raportată la diagonala ecranului de 15 inci, face din acest Lenovo Yoga o soluție extrem de portabilă și accesibilă, grație ofertei de reduceri eMAG.

Laptop-ul se bazează pe un procesor i5 Skylake de la Intel, ce rulează la 2,3GHz, sau 2,8GHz în modul Turbo. Alături de cei 4GB de memorie RAM și de placa video Intel HD Graphics 520, laptop-ul este ideal pentru cei ce fac multitasking și au nevoie să folosească aplicații ce necesită mai multe resurse. În plus, ecranul Full HD îți oferă calitatea imaginii de care ai nevoie. Modelul Yoga 500 a intrat în oferta Stock Busters  și este disponibil aici.

Stock Busters – Laptop Gaming ASUS ROG GL552VX-CN059D

Dacă ești pasionat de gaming, dar nu vrei să te mai bazezi pe un calculator ce nu se mută mai departe de dormitor, atunci laptop-ul de gaming din seria ROG este perfect, mai ales că tocmai a intrat în seria de reduceri eMAG. În contrast cu alte laptop-uri de gaming, acest model ROG este suficient de ușor cât să fie foarte portabil, având doar 2,5kg.

Procesorul i7 de la Intel, cu o frecvență standard de 2,6GHz și Turbo de 3,5GHz nu are probleme cu vreun joc, mai ales că laptop-ul îți pune și 8GB de RAM la dispoziție, cărora le poți face upgrade, până la 32GB. Placa video dedicată GTX 950M de la NVIDIA te asigură că toate jocurile preferate vor rula la calitate maximă, iar HDD-ul de 1TB e suficient pentru o bună parte din colecția ta de titluri. Acest model de ASUS ROG este disponibil în cadrul promoției Stock Busters, aici.

Reduceri eMAG – Laptop ASUS X550JX-XX129T

Dacă ai nevoie de o soluție pentru lucrul de zi cu zi, dar vrei să te bucuri și de conținut multimedia la finalul zilei, atunci acest laptop de la ASUS, ce face parte din promoția Stock Busters, este perfect. Laptop-ul vine cu un ecran HD și o placă video dedicată, astfel încât filmele la rezoluție înaltă sunt redate perfect. Tehnologia IceCool menține zona palm rest-ului rece, astfel încât să poți folosi laptop-ul un timp îndelungat, la capacitate maximă, fără vreun disconfort.

Procesorul i5 din gama Haswell de la Intel rulează la 2,8GHz, sau 3,4GHz în mod Turbo, alături de 4GB de memorie RAM, astfel încât să nu ai probleme cu aplicații ce vor mai mult în materie de resurse. Placa video dedicată este perfectă pentru filmele high-definition, de care te poți bucura pe ecranul de 15,6 inci. Laptop-ul ASUS a intrat în seria de reduceri eMAG și este disponibil aici.

Stock Busters – Laptop Acer Aspire E5-573G-310L

Acest laptop de la Acer propune o combinație de design clasic, performanțe peste medie, dar un preț ideal pentru cei ce caută o soluție mid-range. Laptop-ul din gama Aspire beneficiază de promoția Stock Busters și se adresează în special celor ce trebuie să fie în contact cu membrii unei echipe și au nevoie de o soluție creată special pentru Skype, atât microfonul cât și camera având îmbunătățiri semnificative.

Cu un procesor i3 de 2GHz și 4GB RAM, laptop-ul Acer Aspire este perfect pentru munca de birou ce implică mai mult decât simple aplicații office. Ecranul Full HD este ideal dacă ai nevoie de grafică impecabilă, mai ales că laptop-ul are și o placă video dedicată, cu 2GB de memorie VRAM. Promoția Stock Busters oferă un discount consistent laptop-ului ce poate fi cumpărat de aici.