17 aug. 2016 | 19:06

Reduceri eMAG: ce să cumperi în Săptămâna electrocasnicelor

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: ce să cumperi în Săptămâna electrocasnicelor

Dacă plănuiai să îi faci un cadou drăguț casei tale în ultimele zile de vară, acum poți profita de o mulțime de reduceri eMAG, cu ocazia Săptămânii electrocasnicelor.

În cazul în care ai nevoie de un frigider nou sau de un aparat de aer condiționat, trebuie să știi că în perioada aceasta puteți beneficia de câteva oferte importante la electrocasnice. Unele magazine, de exemplu, oferă reduceri de până la 65%. Noi îți prezentăm produsele care ne-au atras atenția. Găsești toată oferta AICI.

Reduceri eMAG – frigider Arctic

Frigiderul AND275+ de la Arctic se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un volum brut total de 263 de litri. De asemenea, consumul este de 240KWh/an. Conform descrierii, garnitura ușilor conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor și a mucegaiului. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul eMAG, iar frigiderul poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri-la-electrocasnice-Frigider-Arctic-AND275

Reduceri eMAG –  aspirator fără sac Samsung

Samsung utilizează filtrarea HEPA pentru a asigura cel mai curat aer evacuat atunci când aspirați. Captând microparticulele, precum praful și alți alergeni, că de exemplu polenul și mucegaiul, filtrele HEPA asigură un mediu mult mai curăț și mai sănătos. De fapt, calitatea aerului evacuat și capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de către SLG, un institut de testare și certificare de prestigiu din Germania. Poate fi cumpărat de AICI.

Revolutia-Preturilor-eMAG-aspirator

Reduceri eMAG – mașină de spălat Beko

Cu ocazia celor mai noi reduceri la electrocasnice, puteți achiziționa mașina de spălat WMBB71031M a celor de la Beko. Aceasta are o capacitate de 7 kilograme și oferă performanța remarcabile în ceea ce privește consumul de energie și nu numai. Printre altele, Beko a implementat tehnologia AquafusionTM, pentru a valorifica la maximum consumul de apă, energie și detergent în timpul spălării. Dispozitivul are 11 programe, o viteză de până la 1.000 rotații pe minut și o poți cumpăra de AICI.

Masina de spalat - reduceri eMAG

 

Reduceri eMAG – espressor automat

Espressoarele automate costă, în general, destul de mult, dar nu trebuie să lipsească din casa unui băutor de cafea. Cel pe care vi-l prezentăm acum e la un preț rezonabil. Rezervorul modelului EA8105 are o capacitate de 1,6 litri, iar dispozitivul poate umple două cești în același timp. Include sistemul ThermoBlock și poate fi cumpărat de AICI.

espressor automat - reduceri eMAG