24 aug. 2016 | 18:41

Reduceri de care poți profita cu ocazia eMAG Stock Busters

Ghidul cumpărătorului
Reduceri de care poți profita cu ocazia eMAG Stock Busters

Cei de la eMAG au dat startul unei noi campanii Stock Busters.

Până în data de 25 august, eMAG organizează campania Stock Busters, cu ocazia căreia clienții pot beneficia de reduceri importante la numeroase produse. Într-adevăr, unele pot beneficia de prețuri cu 75% mai mici, însă nu vă așteptați să găsiți numeroase dispozitive de top printre acestea. Chiar și așa, există câteva oferte bune în această perioadă, pe care merită să le luați în considerare.

Samsung Galaxy S6

Da, a fost foarte des inclus printre recomandările noastre în ultima perioadă, însă ofertele pentru Samsung Galaxy S6 sunt din ce în ce mai bune. Dincolo de designul care a făcut furori la vremea lui, camera foto este încă una dintre cele mai bune de pe piață, având 16 de megapixeli și fiind capabilă să filmeze full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. Bateria are 2550 mAh, dispune de încărcare rapidă, iar sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. De asemenea, senzorul de amprentă reprezintă un upgrade serios față de predecesorul Samsung Galaxy S5. Îl poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG de AICI.

Samsung Galaxy S6 reduceri eMAG

LG Nexus 5X

LG Nexus 5x are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, sub care se ascund un procesor Snapdragon 808 și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 32GB, însă nu poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 12,3, respectiv 5MP, iar sub camera foto principală se găsește un senzor de amprente. Bateria este de 2.700 mAh și se încarcă prin intermediul unui cablu USB de tip C. Partea proastă este că acel cablu are mufe USB C în ambele capete, deci nu va fi ușor să transferi date între PC și smartphone, decât dacă ai un laptop sau un computer de ultimă generație. Îl poți cumpăra de AICI.

Nexus 5X Reduceri eMAG

Lenovo IdeaPad 700-15ISK

IdeaPad 700-15ISK este singurul laptop din lista noastră cu reduceri eMAG. Este dotat, printre altele, cu un procesor Intel Core I5-6300U, de 2,30GHz, un ecran de 15.6 inci, cu rezoluție Full HD, 4GB RAM și un hard-drive de 1TB. Alături de toate acestea, avem o placă video Nvidia GeForce GTX 950M de 4GB, însă nu și un sistem de operare preinstalat. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG Lenovo Ideapad 700-15ISK

Samsung 48JU6000

Primul dintre cele două televizoare cu rezoluție 4K incluse în această listă este Samsung 48JU6000. Acesta are o diagonală de 121 de centimetri, iar din punct de vedere al conectivității, veți beneficia de 3 porturi HDMI și două USB. Televizorul are o greutate de 11,3 kilograme, iar dacă vreți să aflați mai multe informații sau să-l achiziționați, acesta se găsește la un preț bun AICI.

Reduceri eMAG Samsung 48JU6000

Philips 49PUH4900/88

Unele persoane preferă ca televizorul lor să fie și o investiție în viitor, pentru a nu fi nevoite să-l schimbe odată la doi sau trei ani. În cazul în care faceți parte din această categorie, atunci modelul 49PUH4900 de la Philips ar putea fi ceea ce căutați. Nu necesită un sacrificiu financiar considerabil, are un ecran mare, de 124 de centimetri și suportă o rezoluție 4K. Puteți afla mai multe despre el și îl puteți achiziționa de AICI.

Reduceri eMAG Philips 49PUH4900 88

Microsoft Xbox One 1TB Elite Bundle

Dacă veți achiziționa această consolă, veţi primi în pachet controlerul personalizabil Xbox One Elite. În plus, partea de stocare din noua consolă Xbox One Elite este asigurată de un nou hard disk cu o capacitate de 1TB de tip SSHD. Consola beneficiază de una dintre cele mai bune reduceri de la eMAG și poate fi cumpărată de AICI.

Reduceri eMAG Xbox One Elite