04 oct. 2016 | 11:45

RCS & RDS ți-a mărit viteza de upload la 500Mbps, dacă ai abonament Fiberlink 1000

ACTUALITATE
RCS & RDS ți-a mărit viteza de upload la 500Mbps, dacă ai abonament Fiberlink 1000

RCS & RDS ar fi mărit viteza de upload pentru abonamentele Fiberlink 1000. Compania RCS & RDS nu a făcut un anunț oficial în acest sens, dar mai multe persoane abonate la RDS au sesizat schimbarea de viteză.

RCS & RDS oferea, la abonamentul Fiberlink 1000, viteze de download de până la 1Mbps și viteze de upload de până la 200Mbps. Potrivit bloggerului Radu Dumitru, care a sesizat schimbarea, cel mai mare abonament de internet fix de la RCS & RDS vine acum cu 500Mbps viteză de upload.

Pentru a verifica dacă beneficiezi de viteza de upload crescută, poți încerca să resetezi routerul și apoi să mergi pe site-ul speedtest.net.  Unele persoane s-au ”trezit” cu noua viteză de upload și fără să fie nevoite să resteze echipamentul de rețea de la RDS.

După cum ziceam și mai sus, compania nu a făcut un anunț oficial în acest sens, deci este posibil ca noua lățime de bandă să fie în teste pentru o parte dintre abonați. Nici pe site-ul companiei, unde se prezintă oferta, nu au fost făcute modificări, fiind specificată tot viteza de upload de 200Mbps.

Astfel, acum, abonamentul Fiberlink 1000 de la RCS & RDS vine cu viteze de download de 1000Mbps și viteze de upload de 500Mbps, pentru suma lunară de 45 de lei. Mai multe detalii despre ofertele RCS & RDS găsiți aici.

Orange oferă Internet fix cu aceleași viteze de upload și download pentru 13,75 euro pe lună (preț standard) sau 11 euro pe lună (pentru abonații Orange). Telekom are abonament de 1Gbps, dar viteza de upload este de numai 200Mbps.

UPC se află pe ultimul loc în acest sens. Viteza de download maximă este de 500Mbps, iar cea de upload este de 25Mbps.