21 oct. 2016 | 16:45

Razer Blade Pro este sistemul ideal pentru gameri pretențioși

ACTUALITATE
Razer Blade Pro este sistemul ideal pentru gameri pretențioși

După o lungă istorie în producția de accesorii pentru gaming, Razer și-a anunțat intrarea în domeniul sistemelor portabile, iar Razer Blade Pro este cea mai nouă generație a unui astfel de aparat.

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai subțiri notebook-uri de gaming create vreodată cu diagonala de 17 inci, Razer Blade Pro se poate mândri cu siguranță cu performanța de a integra switch-uri mecanine în spatele tastaturii de dimensiuni nu foarte generoase. Acestea din urmă sunt foarte subțiri, datorită utilizării unui profil foarte mic, capabil în același timp să recreeze fidel experiența redactării pe o tastatură mecanică. În plus, ascunde cea mai rapidă placă video pentru laptopuri, pe lângă alte dotări hardware menite să genereze invidie și să creze ansamblul perfect pentru o experiență de gaming fără cusur.

Razer Blade Pro, pe lângă un design unic ce înlocuiește tastatura numerică cu un touchpad de dimensiuni generoase, ascunde în carcasă un procesor ultra performant, de ultimă generație – Intel Core i7-6700HQ. Pachetul este completat de 32GB RAM și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1080 – prima care ar trebui să aducă pe un sistem portabil, performanța GPU-urilor dedicate pentru desktop.

Tot în carcasa de doar 2,23 centimetri, vă puteți bucura de trei porturi USB 3.0, un Thunderbolt 3, HDMI, o ieșire de căști, un port clasic Ethernet de mare viteză, un cititor de carduri SDXC și nu numai. Din punctul meu de vedere însă, deși este greu să pui punctul pe I în cazul noul Razer Blade Pro, panoul de 17,3 inci, cu o rezoluție nativă 4K are potențialul de a fi cea mai atractivă particularitate.

Încă de acum aproximativ 3 ani, cei de Razer s-au străduit să integreze într-o carcasă foarte frumoaă, specificații de top la un preț pe măsură. Razer Blade Pro nu este o excepție de la regulă, iar la 3700 de dolari, puteți achiziționa varianta cu un SSD de 512GB. Dacă vreți să mergeți pe respectiva soluție sau alta un pic și mai rapidă, veți avea posibilitatea să o faceți începând cu luna noiembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele