02 dec. 2016 | 15:49

Primele imagini cu viitorul telefon Moto X

ACTUALITATE
Primele imagini cu viitorul telefon Moto X

Viitorul Moto X a apărut de curând în primele imagini pe internet.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, am avut ocazia de a afla câteva informații cu privire la planurile celor de la Lenovo pentru anul 2017. Astfel, zvonurile menționau că Motorola s-ar ocup de construcția telefoanelor Moto Z și Moto G anul viitor, iar Lenovo ar urma să se ocupe de toate celelalte proiecte, printre care s-ar număra Moto M și Moto X.

Acesta din urmă a fost de curând subiectul unui leak foarte interesant. După cum scrie site-ul Phonearena, primele imagini cu presupusul telefon au fost publicate pe internet. Din câte se pare, dispozitivul ar fi fost fotografiat într-un laborator de testare, probabil pentru a garanta, într-un fel, autenticitatea imaginilor.

motorola moto x

În mare parte, dispozitivul păstrează elementele de design caracteristice seriei sale. O diferență importantă ar fi reprezentată de materialele folosite în cazul carcasei. Urmând exemplul marilor producători de telefoane mobile din ziua de azi, Motorola se pare că va apela la metal. De asemenea, liniile pentru antene au fost mutate pe partea laterală, pentru a garanta faptul că semnalul nu va fi afectat în vreun fel de către carcasa metalică.

În ceea ce privește disponibilitatea terminalului sau prețul acestui, nu avem foarte multe informații. Brandul Moto a reînviat sub gigantul Google, după care a fost cumpărat de chinezii de la Lenovo. Până acum, chinezii au menținut telefoanele din gama Moto separate de cele din gama proprie, dar au profitat de puterea economică a companiei, iar asta se traduce prin terminale fiabile cu specificații bune și cu interfață curată.

Lucrurile, însă, ar putea să se schimbe foarte mult în viitorul apropiat. Astfel, Lenovo ar putea să renunțe la realizarea de smartphone-uri sub brand propriu. Chinezii au cheltuit în jur de 2,91 miliarde de dolari pentru a achiziționa Motorola, iar la începutul anului, oficialii au anunțat că ar dori să renunțe la denumirea respectivă.