14 oct. 2016 | 11:28

Președintele Samsung Mobile își cere scuze pentru Note 7

ACTUALITATE
Președintele Samsung Mobile își cere scuze pentru Note 7

Scuze oficiale din partea Samsung au venit în scandalul iscat de Galaxy Note 7, și chiar președintele diviziei de telefonie și-a cerut scuze.

O conferință de presă organizată de Samsung a fost ținută în Coreea de Sud pe 13 octombrie, iar directorul companiei, Dong-jin Koh, a admis că este la fel de frustrat de evenimente ca alții care au fost implicați în situație. Acesta și-a cerut scuze tuturor celor afectați de problemele cu Note 7 și și-a exprimat recunoștința față de fanii Samsung, pentru susținerea acestora, arată mobilesyrup.com.

Acesta și-a luat angajamentul că ”va fi găsită problema exactă cu Note 7, cu orice preț, astfel încât încrederea clienților să ajungă la nivelul anterior și ei să poată folosi produse Samsung fără să se teamă pentru propria siguranță.” Dong-jin Koh s-a înclinat în fața presei, exprimându-și părerea de rău față de eveniment.

Koh și-a început cariera la Samsung în 1984 și a devenit președintele diviziei de telefonie mobilă în decembrie 2015. Într-un interviu din februarie 2016, acesta discută despre planuri ambiționase, afirmând că ”ar trebui să încercăm ceva nou, ceva ce nu s-a mai făcut până acum.”

Într-adevăr, Note 7 a reprezentat o împlinire a planului despre care Koh vorbea cu ceva luni în urmă. Problema ar putea cauzată tocmai de faptul că foarte multe tehnologii noi și puternice au fost adăugate în telefon, iar problemele bateriei sunt extrem de dificil de diagnosticat momentan.

Conform Korea Herald, majoritatea angajaților Samsung Mobile sunt de partea directorului, aceștia postând o serie de mesaje pe forumul companiei, arătându-și sprijinul pentru Koh și pentru companie.

O astfel de acțiune din partea angajaților este destul de importantă, pentru că oamenii de la Samsung vor avea nevoie de tot moralul pe care îl pot găsi pentru a trece peste dezastrul financiar ce se conturează în prezent.