21 ian. 2016 | 13:01

Poți pune clipurile de pe YouTube pe repeat fără alte aplicații cu opțiunea ”Loop”

ACTUALITATE
Poți pune clipurile de pe YouTube pe repeat fără alte aplicații cu opțiunea ”Loop”

În momentul în care descoperă o melodie excelentă pe YouTube, oamenii au tendința s-o asculte obsesiv ”pe repeat” zile la rând.

Cum de ani de zile YouTube s-a reținut cu obstinație să implementeze o astfel de opțiune, utilizatorii de Firefox și Chrome au găsit extensiile si paginile de web necesare astfel încât nevoia de a asculta o melodie pe repeat pe YouTube la infinit să le fie îndeplinită.

Ei bine, faimosul serviciu de video-sharing a decis într-un final că e mai simplu să implementeze o opțiune de repeat cât de mică într-un drop-down menu decât să-și trimită utilizatorii mereu pe alte site-uri pentru a obține ce vor.

De acum înainte, dacă vrei să asculți o melodie preferată în mod repetitiv, tot ce trebuie să faci e să dai click-dreapta pe clipul care rulează și să apeși pe ”Loop”. Interesant e că YouTube a preferat să se ferească de cuvântul ”Repeat”, și a folosit în locul acestuia ”Loop”. Să fie ceva legat de extensiile deja existente pentru YouTube? S-ar putea să nu știm niciodată.

Din păcate, funcționalitatea e disponibilă doar pe versiunea de desktop a YouTube. aceasta nefiind implementată încă și pe dispozitivele mobile.

Eu presimt că dacă o vor face va fi prezentă doar pe YouTube Red pentru Android, în același fel în care Google oferă posibilitatea de a asculta melodii cu ecranul închis doar abonaților la YouTube Red. Chiar și așa totul nu e decât o speculație.