21 dec. 2016 | 14:27

Postările pe Instagram devin mai colorate prin noul update

ACTUALITATE
Postările pe Instagram devin mai colorate prin noul update

După ce am văzut o serie de funcții din Snapchat introduse în Messenger, acum se întâmplă același lucru cu Instagram.

Instagram este o rețea socială ce a plecat de la ideea aplicării de diverse filtre pe fotografii. Între timp, a evoluat destul de mult, iar volumul de funcții noi a devenit semnificativ. Instagram este însă o companie Facebook, iar practicile aplicate de către compania lui Mark Zuckerberg se aplică și aici, chiar dacă este vorba de copiat.

Stories este o funcție care inițial a făcut valuri pe Snapchat. Între timp, a ajuns să fie introdusă pe Instagram și, într-o oarecare măsură, pe Facebook Messenger. Fiind o idee destul de inspirată, utilizatorii de Instagram au îmbrățișat-o cu entuziasm, iar printr-un nou update, aceasta a devenit și mai utilă.

Fiecare postare pe Instagram poate fi acum mult mai colorată și nu doar prin filtre. De acum înainte, prin intermediul actualizării detaliate pe blogul oficial Instagram, puteți atașa postărilor voastre emoticoane, stickere, un mesaj cu locația în care ați imortalizat poza și multe altele. Practic, dacă ați folosit vreodată Snapchat și v-ați personalizat vreo postare, același sistem va funcționa și în cazul Instagram.

În momentul în care veți încerca să postați o imagine pe Instagram veți avea noi butoane cu stickere, majoritatea adaptate sezonului în care suntem. De această dată, după cum se poate vedea în capturile de ecran de mai sus, ele sunt menite să celebreze Crăciunul și sărbătoarea evreiască Hanukkah ce se desfășoară în aceeași perioadă. Opțional, vă puteți descărca poveștile din ultimele 24 de ore. Altfel, după o zi, acestea vor dispărea.

În momentul în care au fost introduse stickerele pe Instagram, cei de la TechCrunch au contactat un oficial al companiei pentru a afla dacă este doar o chestiune de timp până când vom vedea un magazin cu stickere contra cost. Răpunsul primit a fost destul de abstract. ,,Lucrăm la mai multe unelte creative ce vor fi lansate în următoarele luni.. pentru a oferi comunității opțiuni mai versatile și distractive.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele