01 apr. 2016 | 15:53

Pornhub se transformă în raiul porumbului de 1 Aprilie

ENTERTAINMENT
Pornhub se transformă în raiul porumbului de 1 Aprilie

Oricine se ocupă de marketing pentru Pornhub, merită un premiu atât pentru umor, cât și pentru ideile de promovare și modalitatea de păstrarea a conexiunilor cu „fanii” în social media. 

Pentru că știm că cititorii Playtech nu consumă niciodată pornografie, în sfârșit au ocazia de a intra pe un astfel de site fără să le fie lezată sensibilitatea. Titlurile video-urilor păstrează aceeași notă, dar protagoniștii nu mai sunt oamenii, ci cocenii de porumb. În teorie, e aproape în regulă, în sfârșit, să accesezi Pornhub la birou, fără să fii prea aspru judecat. Spunem că doar „în teorie”, pentru că vei fi în continuare bombardat cu reclame nu chiar atât de safe for work. 

Așadar, dacă ești la birou, intră, admiră, amuză-te, apoi ieși de pe site. Pentru că nu îți va plăcea să te trezești cu monitorul invadat de conținut care implică nuditate într-o formă nu chiar artistică. Oricum, ne place gluma. E una dintre cele mai elaborate peste care am dat astăzi, fără îndoială. Google ar trebui să ia notițe.

via GIPHY