25 mai 2016 | 08:35

Otterbox îți transformă iPhone-ul într-un smartphone modular

ACTUALITATE
Otterbox îți transformă iPhone-ul într-un smartphone modular

Otterbox este compania din spatele unora dintre cele mai andurante carcase pentru iPhone și alte smartphone-uri populare, iar acum își extinde semnificativ portofoliul de produse cu uniVERSE.

Anul acesta am început să vorbim mai mult decât de obicei de telefoane modulare. Project Ara de la Google va ajunge într-o variantă finală la dezvoltatori în toamnă, iar LG G5, prin seturi de accesorii Friends, are toate ingredientele necesare pentru fi considerat un smartphone modular comercial disponibil. Dispoztivele enumerate mai sus folosesc însă Android, posesorii de iPhone fiind neglijați, cel puțin până acum.

Trecând peste faptul că este aproape imposibil ca Apple să lanseze un telefon modular, Otterbox implementează același concept pentru posesorii de iPhone prin intermediul unei carcase foarte versatile intitulate Otterbox uniVERSE. Aceasta este compatibilă cu iPhone 6/6S și iPhone 6/6S Plus și deschide porțile către un număr semnificativ de accesori modulare compatibile pe care le puteți achiziționa separat.

Dintr-un punct de vedere, creația celor de la Otterbox este similară cu implementarea celor de la LG pentru un telefon modular. Practic, aveți un telefon care este perfect funcțional, în acest caz un iPhone, dar îi puteți extinde abilitățile și performanța prin câteva atașamente. În plus, tot ca în cazul LG G5, uniVERSE va suporta utilizarea unui singur accesoriu o dată ce se glisează pe un sistem de șine la baza carcasei.

Pentru materializarea acestui concept revoluționar, Otterbox a inițiat o colaborare cu SanDisk, Polar Pro, Olloclip și mulți alții. Scopul acelor parteneriate este de a crea o colecție cât mai stufoasă de accesorii cât se poate de diversificate, începând cu obiective și sisteme de lentile, până la baterii suplimentare, spațiu de stocare suplimentare, un cititor de carduri de credit Square și nu numai. Prețul accesoriilor destinate Otterbox uniVERSE variază de la doar 20 de dolari până la 250 de dolari. Dacă sunteți interesați, le puteți deja comanda de pe magazinul virtual al companiei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele