02 iun. 2016 | 04:44

OnePlus 3, telefonul ce va face valuri în industrie are o dată de lansare

ACTUALITATE
OnePlus 3, telefonul ce va face valuri în industrie are o dată de lansare

OnePlus este o companie care a devenit foarte relevantă în ultimii ani, iar OnePlus 3 s-ar putea să întărească și mai mult poziția sa în piața telefoanelor mobile.

OnePlus 3 a fost rezultat unei serii foarte stufoase de zvonuri în ultimele luni, dar în doar câteva săptămâni va fi anunțat oficial și vom afla în sfârșit dacă va fi un concurent serios pentru Galaxy S7, HTC 10 sau LG G5.

S-a vehiculat în trecut că pe data de 14 iunie va fi lansat oficial OnePlus 3. Conform invitației oficiale la evenimentul ce se va desfășura în China, data corectă este 15 iunie – ora 10.00, dar dacă luăm în calcul decalajul de fus orar, în cea mai mare parte a lumii, va fi în continuare 14 iunie. Această informație a fost confirmată prin intermediul postării imaginii de mai jos pe Weibo – Twitter-ul asiatic.

În mod evident, informațiile de la eveniment nu vor întârzia să apară pe Playtech și ar trebui să știți în timp real dacă ar trebui să începeți să puneți bani deoparte pentru un upgrade. Nu de alta, dar specificațiile aparatului continuă să fie un mister, chiar dacă se vehiculează deja mai multe detalii particularități hardware.

În situația în care zvonurile se vor adeveri, OnePlus 3 ar trebui să fie un nou smartphone asiatic de top construit în jurul unui panou Full HD de 5,5 inci. La interior va ascunde o combinație între popularul SoC Qualcomm Snapdragon 820, o cantitate generoasă de 4GB sau 6GB RAM – în funcție de versiunea pentru care veți opta și minimum 32GB de memorie internă. Partea de captură ar trebui să fie ilustrată printr-o cameră principală de 16 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Acumulatorul este de 3000 mAh. Până când Android N va ajunge la utilizatori în variantă finală, OnePlus 3 se va comercializa cu Android 6.0.1 Marshmallow.

OnePlus 3 va fi primul telefon al companiei care nu se va mai vinde prin intermediul unui sistem bazat pe invitații. Astfel, ar trebui să vă fie foarte ușor după conferința de anunțare să-l achiziționați.

OnePlus-3-announcement-date

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele